ΕΠΟ: Πέφτουν δύο από τη Superleague, ανεβαίνουν δύο από τη Superleague 2

ΕΠΟ: Πέφτουν δύο από τη Superleague, ανεβαίνουν δύο από τη Superleague 2

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ ψήφισε να ανεβαίνουν απευθείας δύο από τη Super League 2 και θα πέφτουν δύο από τη Super League. Πιθανότητα μέσω των μπαράζ η τρίτη ομάδα.

Αλλαγή δεδομένων στην Superleague από την νέα σεζόν. Οριστικό είναι πλέον το format διεξαγωγής του νέου πρωταθλήματος της Super League 1, καθώς τελικά «υιοθετήθηκε» εν μέρει η προκήρυξη της δεύτερης κατηγορίας.

Όπως έγινε γνωστό, η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ ψήφισε πως από τη νέα χρονιά θα υποβιβάζονται δύο ομάδες απευθείας από την πρώτη κατηγορία και τις θέσεις τους θα παίρνει ο πρώτος του Νοτίου και του Βορείου Ομίλου της SL2. 

Επίσης υπάρχει μια πιθανότητα να ανοίξει ακόμη μια θέση,  αφού όλα δείχνουν πως ο 12ος θα δίνει αγώνα μπαράζ με ομάδα από την Super League 2.

Διαβάστε επίσης: Τρέλα 3.500.000 € στον Αρη – Συμφώνησε και έρχεται το «μπαμ» του καλοκαιριού

Με τα τωρινά δεδομένα περνά η πρόταση της Superleague 2 και μένει να αποφασιστεί πλέον το φορμάτ στις δύο κατηγορίες, αλλά και το αν αλλάξει η προκήρυξη της Super League που προέβλεπε μέχρι πρότινος τον υποβιβασμό της τελευταίες ομάδας και τη συμμετοχή της προτελευταίας σε μπαράζ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ