ΑΕΚ-Βράνιες: Το τέλος μιας (αιώνιας) σχέσης (pics)

ΑΕΚ-Βράνιες: Το τέλος μιας (αιώνιας) σχέσης (pics)

Το τέλος στο σίριαλ της σχέσης ΑΕΚ-Βράνιες είναι γεγονός, με τον Βόσνιο ποδοσφαιριστή να αποχαιρετά τη χώρα μας για τρίτη φορά σε πέντε χρόνια.

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε πως ο Όγκνιεν Βράνιες αποτελεί και επίσημα παρελθόν από την ομάδα, για ακόμα μια φορά, ρίχνοντας έτσι τίτλους τέλους στο μακροσκελές σίριαλ της παρουσίας του Βόσνιου ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα.

Μια παρουσία που η αλήθεια είναι πως πολύ περισσότερο απασχόλησε το φίλαθλο κοινό για εξωαγωνιστικά θέματα παρά για αγωνιστικά. Αναρτήσεις στα social media, διενέξεις με οπαδούς, σκάνδαλα και πολλά πήγαινε-έλα μερικά από τα… κατορθώματα του Βόσνιου στόπερ από όταν και μπήκε στις ζωές μας.

Διαβάστε επίσης: Σοκ με Μίροτιτς στην Μπαρτσελόνα!

Ταίριαξε αμέσως με την ΑΕΚ

Τον Ιανουάριο του 2017 ο κεντρικός αμυντικός από την Μπάνια Λούκα, συμφωνεί και υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας με την ΑΕΚ για 2 χρόνια. Παρ’ όλο που ο δύσκολος και ατίθασος χαρακτήρας του ήταν γνωστός εξ’ αρχής εκείνος «κουμπώνει» ιδανικά με την «Ένωση» και καθιερώνεται ως βασικό στέλεχος της ομάδας.

Ταυτόχρονα γίνεται ιδιαίτερα αγαπητός από τους οπαδούς της ομάδας, κυρίως επειδή δεν διστάζει να προκαλεί στο γήπεδο αλλά και στα social media.

Μετά από μία αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό ο Βράνιες θα ανεβάσει ένα ποστ στο instagram με το οποίο θα προσπαθήσει να κοροϊδέψει τον πρώην ποδοσφαιριστή των ερυθρόλευκων Σεμπά, εξαιτίας μιας κόντρας που είχαν κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Η πρώτη του χρονιά με τη φανέλα της ΑΕΚ θα ολοκληρωθεί με την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος της ομάδας μετά από 24 χρόνια, ωστόσο τον Ιούνιο του 2018 θα αποχωρήσει κι αυτός από τους κιτρινόμαυρους για να μετακινηθεί στο Βέλγιο και την Άντερλεχτ.

Η ΑΕΚ τον αποχαιρετάει με μια ανακοίνωση η οποία κλείνει ως εξής: «Φίλε Ογκνιεν, θα είσαι για πάντα στην καρδιά μας! Θα τα ξαναπούμε».

Και τα ξαναείπαν

Ένα χρόνο μετά τη μεταγραφή του στη Άντερλεχτ, τον Ιούνιο του 2019, το όνομα του Βόσνιου αμυντικού επανέρχεται στο προσκήνιο για την ΑΕΚ. Ο Βράνιες έχει προλάβει να μετρήσει μόλις 14 συμμετοχές με τους Βέλγους, καθώς και ένα «ροζ» σκάνδαλο στο οποίο εμπλεκόταν με τη σύντροφο ενός πρώην συμπαίκτη του στον Ερυθρό Αστέρα.

Τίποτα από αυτά δεν πτόησε τη διοίκηση της ΑΕΚ ωστόσο για να φέρει τον παίκτη και πάλι στην Ελλάδα. Αυτή τη φορά οι κιτρινόμαυροι τον αποκτούν ως δανεικό για μία σεζόν.

Λίγους μήνες μετά, τον Οκτώβριο του ίδιου έτους και μόλις μία εβδομάδα πριν από ένα αγώνα με τον Ολυμπιακό στο «Γ.Καραϊσκάκης», ο Βράνιες πρωταγωνιστεί και πάλι αρνητικά αφού σε πάρτι που διοργανώνει για τα γενέθλιά του σε μαγαζί στη Γλυφάδα, εντοπίζεται μαζί με συμπαίκτες στου στη ΑΕΚ να χορεύουν ημίγυμνοι και να τραγουδούν υβριστικά συνθήματα εναντίον των ερυθρόλευκων.

Η χρονιά ολοκληρώθηκε με την ΑΕΚ να τον αφήνει να γυρίσει στην Άντερλεχτ λίγο καιρό πριν την ολοκλήρωση του δανεισμού του.

Τρίτη και φαρμακερή (;)

Ένα χρόνο ακριβώς πριν, τον Ιούλιο του 2021, ο Βράνιες γίνεται ξανά παίκτης της ΑΕΚ. Αυτή τη φορά η «Ένωση» θα κάνει δικό της τον ποδοσφαιριστή, υπογράφοντας συμβόλαιο για 2+1 χρόνια. Ο Βράνιες παίρνει και τον αριθμό 21 στη φανέλα και όλα δείχνουν να βαίνουν καλώς.

Σύμφωνα μάλιστα και με τα δημοσιεύματα, ο Βόσνιος «έσπασε» όλα τα κοντέρ στα εργομετρικά τεστ, ενώ αποθέωσε και τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Οι παλιές συνήθεις όμως δεν αλλάζουν εύκολα. Κατά τη διάρκεια της σεζόν κι ενώ απουσίαζε από ένα παιχνίδι της ΑΕΚ λόγω τιμωρίας, βρέθηκε στη Σερβία να διασκεδάζει σε πάρτι με μοντέλα.

Οι παρουσίες του στο πρωτάθλημα και τα κακά αποτελέσματα της ΑΕΚ, τον έθεσαν ουσιαστικά εκτός ομάδας με την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων με τον ίδιο να εντοπίζεται να έχει βγει για τρέξιμο με τη φανέλα της Άντερλεχτ!!

Κάπως έτσι φτάσαμε στο σήμερα και στο τρίτο διαζύγιο ανάμεσα στις δύο πλευρές, χωρίς φυσικά να γνωρίζουμε αν θα είναι και οριστικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ