Λευκή επιταγή Παναθηναϊκού στον Ιβάν – «Θα πάρουμε τους παίκτες που θέλει, όσο κι αν κάνουν»

Λευκή επιταγή Παναθηναϊκού στον Ιβάν – «Θα πάρουμε τους παίκτες που θέλει, όσο κι αν κάνουν»

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πήρε θέση για την καθυστέρηση στις μεταγραφές και τόνισε ότι στηρίζει τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και θα κάνει πράξη τα «θέλω» του ανεξαρτήτου κόστους.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να έχει επίσημα παιχνίδια σε λίγες μέρες για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League κόντρα στη Σλάβια Πράγας, όμως έχει καθυστερήσει κάπως τις μεταγραφικές του κινήσεις.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τόνισε σε δηλώσεις του πως πράγματι έχει καθυστερήσει ο προγραμματισμός του τριφυλλιού, όμως δεν έχει σκοπό να πάρει παίκτες απλά για να πάρει αλλά για να κάνουν τη διαφορά.

Η πράσινη ΠΑΕ ωστόσο πήρε επίσημη θέση σχετικά με το πλάνο της ενίσχυσης και τον Σέρβο τεχνικό και ξεκαθάρισε πως τον στηρίζει απόλυτα. Συγκεκριμένα, οι πράσινοι διευκρίνισαν λόγω των καθυστερήσεων στις μεταγραφές, ότι θα στηρίξουν και θα εκπληρώσουν τα «θέλω» του Σέρβου προπονητή ανεξάρτητα από το κόστος.

Με λίγα λόγια ο Παναθηναϊκός έκανε γνωστό ότι θα δώσει λευκή επιταγή στον Γιοβάνοβιτς για να φέρει τους παίκτες που θέλει, ενώ υπογράμμισε ότι εμπιστεύεται απόλυτα τις επιλογές του.

Η επίσημη θέση της ΠΑΕ: «Για την περαιτέρω αποφυγή δημοσιευμάτων που προκαλούν αναστάτωση στην ομάδα και τον κόσμο η διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θέλει να διευκρινήσει τα εξής: Εχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στις επιλογές του προπονητή και είμαστε διατεθειμένοι να τις εκπληρώσουμε ανεξάρτητα από το οποιοδήποτε οικονομικό κόστος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ