Μανού Γκαρθία: «Ο Άρης θα είναι στην κορυφή» (vid)

Μανού Γκαρθία: «Ο Άρης θα είναι στην κορυφή» (vid)

Τις τελευταίες του δηλώσεις έκανε ως παίκτης της Χιχόν το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη, Μανού Γκαρθία.

Ο Μανού Γκαρθία είναι με κάθε επισημότητα παίκτης του Άρη. Πριν την ανακοίνωση της μεταγραφής του, έκανε δηλώσεις και μίλησε το γεγονός να φύγει από την Χιχόν.

«Νομίζω ότι είναι κάτι που γίνεται για το καλό όλων. Σίγουρα υπάρχουν συναισθήματα, αλλά χρειαζόμουν κάτι καινούριο. Είναι κάπως στενάχωρο, αλλά έτσι είναι ο αθλητισμός.

Διαβάστε επίσης: Πάλμα: «Ονειρεύομαι τον εαυτό μου πρωταθλητή με τον Άρη»

Εδώ νιώθω σαν στο σπίτι μου. Ήταν το σπίτι μου όταν έφυγα μικρός, αλλά τότε δεν ήμουν στην πρώτη ομάδα. Τώρα είναι διαφορετικά. Είμαι στην Σπόρτινγκ εδώ κι αρκετά χρόνια. Νομίζω ότι θα πρέπει να μπει μία τελεία.

Σίγουρα είναι δύσκολο γιατί εδώ είναι το σπίτι μου. Εδώ είναι η οικογένειά μου και οι φίλοι μου. Πιστεύω όμως ότι έγινε αυτό που πρέπει. Είμαι επαγγελματίας και το ποδόσφαιρο είναι έτσι. Μερικές φορές πρέπει να πάρεις δύσκολες και σημαντικές αποφάσεις».

Την ίδια ώρα ανέφερε πως πηγαίνει σε μία μεγάλη ομάδα με πρωταγωνιστικό ρόλο: «Ανυπομονώ, είναι μια τεράστια ευκαιρία να συνεχίσω να μεγαλώνω. Είναι ένας σύλλογος πρωταγωνιστής που θα παίξει στην Ευρώπη. Θα απολαύσω ένα νέο πρωτάθλημα, μία νέα πόλη και μία νέα κουλτούρα.

Πηγαίνω σε μια νικήτρια ομάδα, που θα είναι στην κορυφή, που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και αυτό ήταν που με τράβηξε περισσότερο. Θα είναι μια ομάδα που θα κερδίσει πολλά παιχνίδια και θα μπορώ να το απολαύσω εκεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ