ΠΑΟΚ: Ανακοίνωσε τον Μορικέλι – Οι λεπτομέρειες της μεταγραφής

ΠΑΟΚ: Ανακοίνωσε τον Μορικέλι – Οι λεπτομέρειες της μεταγραφής

Οι Ασπρόμαυροι ανακοίνωσαν την απόκτηση του Ραούλ Μορικέλι, ο οποίος αρχικά θα ενταχθεί στη δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου του Βορρά

Παίκτης του ΠΑΟΚ είναι και τυπικά πλέον ο Ραούλ Μορικέλι, με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ να ανακοινώνει και επίσημα την απόκτηση του Ιταλού στόπερ.

Ο 20χρονος σέντερ μπακ, ο οποίος βρισκόταν από χθες στη Θεσσαλονίκη, πέρασε με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και το απόγευμα της Τετάρτης (27/7) ανακοινώθηκε και επίσημα από τον σύλλογο της συμπρωτεύουσας.

Διαβάστε επίσης: ΑΕΚ: Απρόοπτο με Βίντα!

Όπως αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, το συμβόλαιο που υπέγραψε ο Ραούλ Μορικέλι είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2026, με τη Ρόμα, στην οποία άνηκε, να διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης. Ο νεαρός Ιταλός θα αγωνιστεί αρχικά στην δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου του Βορρά, όπως τονίζεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση των Ασπρόμαυρων.

Πιο αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Ραούλ Μορικέλι από τη Ρόμα. Ο Ιταλός στόπερ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Δικέφαλο μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2026, με την ιταλική ομάδα να διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης.

O Μορικέλι γεννήθηκε στις 25 Ιουλίου του 2002 στo Μαρίνο, μία πόλη δίπλα στη Ρώμη κι ασχολήθηκε από μικρός με το ποδόσφαιρο. Εντάχθηκε στις Ακαδημίες της Ρόμα το 2015 κι έφτασε μέχρι τη δεύτερη ομάδα των Τζιαλορόσι, της οποίας έγινε και αρχηγός.

Την περσινή σεζόν μέτρησε 23 συμμετοχές στο πρωτάθλημα Primavera, ενώ η Ρόμα έφτασε μέχρι τον τελικό, όπου έχασε τον τίτλο από την Ίντερ στην παράταση.

Ο Μορικέλι έρχεται στον ΠΑΟΚ για να αγωνιστεί αρχικά στην δεύτερη ομάδα, με τον Δικέφαλο να επενδύει στο μέλλον.

Καλώς ήρθες Ραούλ!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ