Με το πόδι στο… γκάζι ο Άρης: Φουλάρει για Σάντι Μίνα και στόπερ

Με το πόδι στο… γκάζι ο Άρης: Φουλάρει για Σάντι Μίνα και στόπερ

Ο Άρης προκρίθηκε στην επόμενη προκριματική φάση του Europa Conference League και ετοιμάζεται να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο!

Ο Άρης έκανε το 2×2 απέναντι στην Γκόμελ και «σφράγισε» με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την πρόκριση του στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Η ομάδα του Χερμάν Μπούργος επικράτησε και πάλι των Λευκορώσων, με τον Αργεντινό και το τεχνικό του επιτελείο να στρέφουν την προσοχή τους στον μεταγραφικό σχεδιασμό. Μπορεί οι «κίτρινοι» να έχουν ήδη ενισχυθεί σημαντικά, ωστόσο στόχος της διοίκησης είναι να καλύψει όλα τα κενά.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Τα «χαμένα» 40 εκατομμύρια και αυτά που κυνηγάει τώρα στο Europa League

Προτεραιότητα είναι η απόκτηση ενός στόπερ αυτή τη στιγμή. Ο Άρης φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις με ένα πολύ «δυνατό» όνομα από την Ισπανία. Η περίπτωση του χαρακτηρίζεται δύσκολη, ωστόσο οι «κίτρινοι» αναμένεται να παλέψουν μέχρι τέλους την υπόθεση.

Ψηλά εξακολουθεί να βρίσκεται παράλληλα και η περίπτωση του Σάντι Μίνα. Παρότι ο Ισπανός απέρριψε την πρώτη πρόταση του Άρη, στο «κίτρινο» στρατόπεδο υπάρχει αισιοδοξία πως η νέα βελτιωμένη πρόταση που ετοιμάζει ο Θόδωρος Καρυπίδης θα πείσει τον 27χρονο φορ να πει το μεγάλο «ναι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ