Τι λέει η A BOLA για τον Μαρτίνς και τον αντικαταστάτη του

Τι λέει η A BOLA για τον Μαρτίνς και τον αντικαταστάτη του

Οι Πορτογάλοι γράφουν ότι ο συμπατριώτης τους βρίσκεται σε δύσκολη θέση – Το πρώτο όνομα που γράφτηκε για αντί-Μαρτίνς.

Η ήττα από την Μακάμπι Χάιφα (0-4) και ο αποκλεισμός του Ολυμπιακού από τη συνέχεια του Champions League προκάλεσε απογοήτευση στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο, με τον Μαρτίνς να αναλαμβάνει την ευθύνη, αλλά να τονίζει ότι δεν πρόκειται να παραιτηθεί.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν κατάφερε να παρουσιάσει έναν ανταγωνιστικό Ολυμπιακό στις δύο αναμετρήσεις με την Μακάμπι Χάιφα, με τους συμπατριώτες τους να θεωρούν πλέον πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον πάγκο του πειραϊκού συλλόγου.

Διαβάστε επίσης: Οι «εργοστασιακές ρυθμίσεις»

Μάλιστα, οι Πορτογάλοι έχουν αρχίσει ήδη να γράφουν τα πρώτα ονόματα προπονητών, που ενδεχομένως να «παίξουν» για την τεχνική ηγεσία των Πειραιωτών, εάν αποχωρήσει ο Πέδρο Μαρτίνς. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η A Bola, μία από τις περιπτώσεις που ίσως εξετάσουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είναι ο Ισπανός, Κάρλος Κορμπεράν.

Ο 39χρονος τεχνικός ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με την Χάντερσφιλντ, στην οποία ήταν τα τελευταία δύο χρόνια (102 ματς με 39 νίκες, 27 ισοπαλίες και 36 ήττες), παρουσιάζοντας εξαιρετικό έργο και οδηγώντας τα «τεριέ» μέχρι τα μπαράζ ανόδου στην Premier League και πιο συγκεκριμένα μέχρι τον τελικό, όπου ηττήθηκε από την Νότιγχαμ Φόρεστ (0-1).

Εχει διατελέσει επίσης προπονητής στην Κ23 της Λιντς, ενώ ήταν το δεξί χέρι του Μαρσέλο Μπιέλσα, όταν ο έμπειρος τεχνικός ήταν στον πάγκο της βρετανικής ομάδας.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Πορτογάλοι, το όνομα του Κάρλος Κορμπεράν βρίσκεται στη λίστα του Ολυμπιακού ως ένας από τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Πέδρο Μαρτίνς, εάν ο Ιβηρας τεχνικός αποτελέσει παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας του Πειραιά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ