«Μπαμ με Τραμονί ο Ολυμπιακός» (Vids)

Αποκάλυψη από την Ιταλία για τον πρωταθλητή Ελλάδα και τον άσο της Κάλιαρι

Τον Ματεό Τραμονί της Κάλιαρι τοποθετεί στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος, Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο.

Την ώρα που οι εξελίξεις «τρέχουν» στους ερυθρόλευκους σε όλα τα επίπεδα, από τη γειτονική χώρα γίνεται αναφορά για έντονο ενδιαφέρον των πρωταθλητών Ελλάδος για τον νεαρό εξτρέμ της Κάλιαρι.

Ο Τραμονί είναι ένας ποδοσφαιριστής που ο Ολυμπιακός παρακολουθεί στενά εδώ και 2-3 χρόνια και πιο συγκεκριμένα από την εποχή που αγωνιζόταν στην Αζαξιό, όταν τον είχε ξεχωρίσει ο Φρανσουά Μοντεστό. Σύμφωνα λοιπόν με τον Ντι Μάρτζιο, ο 22χρονος μεσοεπιθετικός έρχεται και πάλι στο προσκήνιο για τους Πειραιώτες και μάλιστα δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις άμεσα.

Ο Τραμονί έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025 με την ιταλική ομάδα και πρόκειται για μια αρκετά δύσκολη περίπτωση, που όμως ο Ολυμπιακός φέρεται να «δουλεύει» τις τελευταίες ώρες, σύμφωνα πάντα με τον Ιταλό δημοσιογράφο. Παρόλα αυτά δεν «παίζει» μόνος του, αφού υπάρχει ενδιαφέρον και από τη Γαλλία, αλλά και από την Ιταλία για την απόκτηση του.

Ο Γάλλος εξτρέμ την περασμένη σεζόν είχε μια γεμάτη σεζόν στη Serie B με την Μπρέσια, στην οποία είχε δοθεί δανεικός από την Κάλιαρι. Ήταν από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν στο πρωτάθλημα, έχοντας συνολικά 42 συμμετοχές, 8 γκολ και 3 ασίστ.

Ωστόσο, παρότι ήταν εξαιρετικός και η Μπρέσια ήθελε να τον κρατήσει ο δανεισμός του έληξε και επέστρεψε στην Κάλιαρι. Από ότι φαίνεται όμως είναι πιθανό και φέτος να μην παίξει στην Κάλιαρι, αφού ο Ολυμπιακός κοιτάζει την περίπτωση του.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που είναι δεξιοπόδαρος που του αρέσει να αγωνίζεται από την αριστερή πλευρά, όμως μπορεί με την ίδια ευχέρεια να παίξει και από τα δεξιά, αλλά υπό προϋποθέσεις και πίσω από τον φορ. Είναι ταχύτατος, πολύ καλός στο ένας με έναν, ενώ μπορεί και να σκοράρει, αλλά και να δημιουργήσει.

Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στην Αζαξιό, όπου ξεχώρισε με το καλημέρα και ανέβηκε στην Κ19 και έναν χρόνο μετά στην πρώτη ομάδα. Συνολικά στον γαλλικό σύλλογο έμεινε μέχρι το 2020 όταν και τον αγόρασε η Κάλιαρι έναντι 1.380.000 ευρώ. Έφυγε από την Αζαξιό έχοντας 67 ματς, 6 γκολ και 5 ασίστ, το καλοκαίρι που ο Μοντεστό παρακολουθούσε τον Τραμονί.

Στην Κάλιαρι υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο, όμως την πρώτη του χρονιά είχε 9 ματς με την πρώτη ομάδα και 2 με την δεύτερη ομάδα. Το περασμένο καλοκαίρι δόθηκε δανεικός στην Μπρέσια που έκανε μια πολύ καλή σεζόν και κίνησε και πάλι το ενδιαφέρον των Πειραιωτών.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από