Εξελίξεις παντού στον Ολυμπιακό: Ο Μπουανγκά, το Λος Άντζελες και οι Σεμέδο-Τικίνιο (Vids)

Εξελίξεις παντού στον Ολυμπιακό: Ο Μπουανγκά, το Λος Άντζελες και οι Σεμέδο-Τικίνιο (Vids)

Για τον Ολυμπιακό δεν είναι μόνο το θέμα Μαρτίνς. Είναι και το «πάρε-δώσε»

Tόνοι χαμηλοί όπως αρμόζει η σοβαρότητα της περίστασης. Χειρισμοί λεπτοί. Και το κυριότερο: ψυχραιμία με θέα στο πραγματικό «δια ταύτα» λίγο πριν το φινάλε του Ιούλη. Όπως επιβάλλεται να συμβαίνει.

Ονομάζεται διαχείριση στο manual του ποδοσφαίρου και ο οργανισμός Ολυμπιακός από τα ξημερώματα της Πέμπτης βρίσκεται ακριβώς σε αυτή τη σελίδα. Όχι για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις του σοκαριστικού αποκλεισμού από την Μακάμπι.

Τις σωστές απαντήσεις αναζητά σε ένα πολύ ιδιαίτερο timing που προκαταβολικά ο καθένας καταλαβαίνει πως θα έχει μετάφραση σε όλο το μήκος και πλάτος της σεζόν που μόλις ξεκίνησε…

Απαντήσεις που δεν σταματούν στο μέλλον του Πέδρο Μαρτίνς που πλέον στέκεται με το ένα πόδι έξω από τον Ρέντη. Διότι προχωρά και υποθέσεις του ρόστερ του ο πρωταθλητής. Στο «πάρε» αλλά και στο «δώσε» που έχει πάντα τεράστια σημασία για την ισορροπία της ομάδας.

Τι ακριβώς συμβαίνει; Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Ερυθρόλευκοι είχαν δύο μεταγραφικές υποθέσεις stand by που θα έτρεχαν από την επομένη της ρεβάνς με τη Μακάμπι, με πρώτη αυτή του winger. Αν επρόκειτο για μεταγραφές που θα μπορούσαν να προκύψουν αποκλειστικά με την προϋπόθεση της παραμονής στο μονοπάτι του Champions League (παίκτες που θα σκέφτονταν την Ελλάδα μόνο υπό αυτόν τον παρονομαστή); Θα το διαπιστώσουμε σύντομα.

Από χθες το βράδυ κυκλοφορεί το όνομα του Ντένις Μπουάνγκα. Και εδώ το ρεπορτάζ παρουσιάζει ενδιαφέρον. Διότι το σίγουρο είναι πως έχει προταθεί εδώ και ημέρες και η περίπτωση του άσου της Σεντ Ετιέν εξετάστηκε όντως με ενδιαφέρον. Οι πληροφορίες από τη Γαλλία όμως αναφέρουν ότι για τον 28χρονο υπάρχει μια τρομερή πρόταση από το MLS (Los Angeles FC) με χρήματα που δεν έχουν σχέση με το ευρωπαϊκό κασέ του. Να δίνει εκεί τη μάχη του ο πρωταθλητής Ελλάδας; Θα αποδειχθεί στα επόμενα 24ωρα.

Αναμένεται να γίνουν άμεσα 1-2 μεταγραφές προκειμένου να μπορούν αν χρειαστεί να δηλωθούν στην λίστα για την ρεβάνς με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας (11/8) -για την ιστορία, την πρώτη λίστα για αυτό το ματς ο Ολυμπιακός την παραδίδει σήμερα-. Όπως αναμένονται εξελίξεις και από το μέτωπο των αποχωρήσεων. Ήδη σε καθημερινή βάση οι Βραζιλιάνοι αναφέρονται στο φλερτ του Τικίνιο με την Μποταφόγκο. Ισχύει, όπως ισχύει και μια σοβαρή σφήνα από τη Σαουδική Αραβία για τον έμπειρο στράικερ.

Ταυτόχρονα φαίνεται πως τρέχει και το θέμα του Ρούμπεν Σεμέδο ο οποίος είναι κοντά πλέον στην επόμενη ομάδα του, ενώ στο μεγάλο λιμάνι υπάρχει εκδηλωμένο ενδιαφέρον και για τον Πιέρ Κούντε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ