ΈΚΤΑΚΤΟ : Απεργία οι παίκτες του Παναθηναϊκού – Δεν πάνε καν στην προπόνηση

ΈΚΤΑΚΤΟ : Απεργία οι παίκτες του Παναθηναϊκού – Δεν πάνε καν στην προπόνηση

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό, που πλέον και με... σφραγίδα περνάει τις πιο δύσκολες μέρες της ιστορίας του.

Η αποχή που είχαν προαναγγείλει οι παίκτες σε περίπτωση που δεν δουν χρήματα έως και σήμερα στους λογαριασμούς τους μετατρέπεται σε… απεργία, αφού οι περισσότεροι εξ αυτών δεν θα πάνε καν στο Κορωπί για την προγραμματισμένη προπόνηση.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το παρών στο προπονητικό κέντρο θα δώσουν ελάχιστοι παίκτες, απλά και μόνο για να βρίσκονται εκεί, αλλά οι περισσότερο εξ αυτών δεν πρόκειται καν να πάνε.

Όπως καταλαβαίνει κανείς, πλέον η κατάσταση ξεφεύγει από τα όρια και οι ποδοσφαιριστές θα περιμένουν να δουν πράξεις από τη διοίκηση, μεταφέροντας προς τον Βασίλη Κωνσταντίνου πως… χόρτασαν από υποσχέσεις.
Παράλληλα, έχουν ξεκαθαρίσει προς όλους τους τόνους ότι δεν υπάρχει διαχωρισμός Ελλήνων και ξένων και πως όλοι νιώθουν και είναι ίσοι μεταξύ τους. Τα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού παραμένουν ενωμένα μέσα σε όλη αυτή την καθημερινή… τρέλα που επικρατεί, ενώ ενδιαφέρον έχει και η στάση που θα κρατήσει ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ