Ραντεβού στην Καμάρα έδωσαν οι σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ

Ραντεβού στην Καμάρα έδωσαν οι σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ

Με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι σύνδεσμοι του Δικεφάλου, ενημερώνουν πως θα προχωρήσουν σε συλλαλητήριο το Σάββατο (14/4) και στη συνέχεια πορεία προς το γήπεδο της Τούμπας.

Η ανακοίνωση των συνδέσμων αναφέρει τα εξής:

«Αρκετές μέρες μετά τα γεγονότα που σημάδεψαν το μαγικό κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου μπορούμε πλέον να βγάλουμε κάποια χρήσιμα συμπεράσματα για να ερμηνεύσουμε το παρελθόν, να δράσουμε στο παρόν και να δούμε πως θα κινηθούμε στο μέλλον.

Γνωρίζουμε το αστείο επίπεδο της Σούπερ Λίγκας, του πιο βρώμικου πρωταθλήματος του σύμπαντος, καλώς ή κακώς σε αυτό συμμετέχει και ο Π.Α.Ο.Κ, αλλά ομολογούμε ότι φέτος κάποιοι ξεπέρασαν τον εαυτό τους. Ας κάνουμε μία σύνοψη για να θυμηθούμε λίγο τα περιστατικά και την «κανονικότητα» που μας έχουν επιβάλλει:

– Ομάδες της επαρχίας και της Αθήνας δεν εκδίδουν εισιτήρια για τους εντός έδρας αγώνες τους, κλείνουν ολόκληρες κερκίδες και οι αστυνομικές αρχές κυνηγάνε όσους κάνουν το έγκλημα να μετακινηθούν εντός ελληνικής επικράτειας για να παρακολουθήσουν ένα ματς.

– Όλοι περιμένουν τους κρίσιμους αγώνες της Τούμπας που θα δείξουν ποιος θα τερματίσει στην πρώτη θέση. Τελικά το ματς με τους κόκκινους δεν ξεκινάει ποτέ και το ματς με τους κίτρινους δεν τελειώνει ποτέ.

– Διαιτητές παθαίνουν αμνησία, ξεφτιλίζουν τους κανόνες του αθλήματος και ξεχνάνε τι έχουν σφυρίξει κοροϊδεύοντας προκλητικά όσους διαθέτουν κάποια στοιχειώδη νοημοσύνη. Κανονικά γκολ ακυρώνονται, αλλά όχι από τον διαιτητή και τους βοηθούς του, και τελικά ο τίτλος του πρωταθλητή κρίνεται στα δικαστήρια και στα εφετεία.

Κάπως έτσι, ξεβρακώνονται απότομα και οριστικά οι ρομαντικοί που υποτίθεται ότι θέλουν να είναι πρωταθλητές στα γήπεδα αλλά ταυτόχρονα χτίζουν γήπεδα με λεφτά του εξαθλιωμένου ελληνικού λαού εν καιρώ μνημονίων. H ΑΕΚ του άρθρου 44 δηλαδή που κινήθηκε υπόγεια και επωφελείται από την δικαστική εξόντωση του πρωτοπόρου στα γήπεδα Π.Α.Ο.Κ με σκοπό να του κλέψει το πρωτάθλημα, ίσως για να το βάλει δίπλα στα κύπελλα που σήκωσε άνευ αγώνα.

Οι οπαδοί της, αφού συνεννοήθηκαν πριν μερικά χρόνια με το τωρινό τους αφεντικό για να ρίξουν την ομάδα τους στη Γ’ Εθνική φεσώνοντας το δημόσιο (εμάς τους μ@λ@κες δηλαδή) έχουν πλήρως αποποιηθεί τις προσφυγικές τους αρχές και κατάντησαν χαμαιλέοντες. Η αλήθεια είναι μία: Οι αντίπαλοι του Π.Α.Ο.Κ, όταν ήρθε η ώρα να παίξουν μπάλα, είτε δεν κατέβηκαν στο γήπεδο, είτε αποσύρθηκαν από το γήπεδο επειδή θα μετρούσε ένα καθαρό γκολ. Έχουμε δηλώσει άπειρες φορές ότι δεν γίναμε ΠΑΟΚ για τους τίτλους. Το ίδιο λέμε και τώρα. Ένας περισσότερος τίτλος είναι αιτία χαράς μόνο για τους τυχαίους και τους περαστικούς που νομίζουν ότι γίνεσαι ανώτερος σαν οπαδός από τα τρόπαια της ομάδας σου.

Εμείς εμπειρία σε τέτοιες «ομορφιές» δεν έχουμε και ούτε θέλουμε να αποκτήσουμε. Επίσης, δεν θέλουμε να αποκτήσουμε χάρτινα τρόπαια και τίτλους μέσω δικαστηρίων. Ο λόγος που αντιδρούμε και καλούμε τον κόσμο να αντιδράσει είναι επειδή δεν δεχόμαστε εκπτώσεις στην αξιοπρέπειά μας. Αυτή είναι η κουλτούρα μας και αυτά είναι τα ιδανικά μας. Τόσο απλά και τόσο κατανοητά. Δεν θα κάνουμε τους παθητικούς τύπους , ούτε θα συναινέσουμε στο βιασμό της λογικής. Θα προσπαθήσουμε να βάλουμε ένα φρένο στην αδικία μόνο και μόνο για να είμαστε εντάξει με τους εαυτούς μας. Άλλωστε, όπως δε νοείται ΠΑΟΚ δίχως τον κόσμο του, δε νοείται να υπάρχει και κόσμος του ΠΑΟΚ που δεν αντιστέκεται.

Υ.Γ: Tσίπρα, Μητσοτάκη βάλτε το καλά στο μυαλό σας, ότι στη Θεσσαλονίκη και στη Βόρεια Ελλάδα γενικότερα είστε ανεπιθύμητοι και δεν πρόκειται να ξαναπατήσετε το πόδι σας.

Ο αγώνας συνεχίζεται….

Μετά τιμής,

Σύνδεσμοι φίλων Π.Α.Ο.Κ»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ