Διαψεύδει τις φήμες για Ένγκελς η Άντερλεχτ

Διαψεύδει τις φήμες για Ένγκελς η Άντερλεχτ

Η Άντερλεχτ εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση με την οποία αρνείται οποιαδήποτε επαφή με τον παίκτη του Ολυμπιακού, Μπιόρν Ένγκελς.

Ο Ολυμπιακός είναι στο κατώφλι μεγάλων αλλαγών, ειδικά στη στελέχωση του ρόστερ ενόψει της νέας χρονιάς. Ήδη Οφόε και Σεμπά είναι παρελθόν και το ίδιο αναμένεται να γίνει και με αρκετούς ακόμα ποδοσφαιριστές του συλλόγου. Ένας από αυτούς είναι και ο κεντρικός αμυντικός Μπιόρν Ένγκελς ο οποίος ήρθε στους ερυθρόλευκους το περασμένο καλοκαίρι από την Κλαμπ Μπριζ.

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα, δημοσιεύματα από την πατρίδα του Ένγκελς, έκαναν λόγο για ζωηρό ενδιαφέρον της Άντερλεχτ για τον 24χρονο κεντρικό αμυντικό. Σήμερα όμως η βελγική ομάδα με επίσημη ανακοίνωση διέψευσε κατηγορηματικά όλες αυτές τις φήμες.

Ακολουθεί το ρεπορτάζ του voetbalkrant.com, όπως και η επίσημη ανακοίνωση:

«Χωρίς αμφιβολία είναι η είδηση της ημέρας. Η Άντερλεχτ, η οποία είναι σε αναζήτηση νεαρών Βέλγων ποδοσφαιριστών, θα έκανε διερευνητική επαφή για να εντάξει στις τάξεις της τον Μπιόρν Ένγκελς. Μια υπόθεση ιδιαίτερα… λεπτή, δεδομένου του παρελθόντος του παίκτη που έχει θητεύσει στην Κλαμπ Μπριζ.

Η Άντερλεχτ όμως απάντησε, με την εξής ανακοίνωση: “Σε αντίθεση με όσα μεταφέρονται από μερίδα του Τύπου σήμερα, η Άντερλεχτ δεν είχε καμία επαφή με τον Μπιόρν Ένγκελς, σχετικά με μια πιθανή μεταγραφή.”»

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ