ΠΑΟΚ : Θέλει το 4Χ4 ο Λουτσέσκου

ΠΑΟΚ : Θέλει το 4Χ4 ο Λουτσέσκου

Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, με την επιστροφή στις προπονήσεις ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές να κάνουν το απόλυτα στα επόμενα τέσσερα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Μετά τις διακοπές του Πάσχα ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ, επέστρεψαν στις προπονήσεις ενόψει του αγώνα με τον Πανιώνιο το Σάββατο(14/4) στην άδεια από κόσμο Τούμπα. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου λίγο πριν σφυρίξει την έναρξη της προετοιμασίας για την αναμέτρηση με τους Νεοσμυρνιώτες, ζήτησε από τους παίκτες να συνεχίσουν να αποδεικνύουν εντός γηπέδου ότι είναι ανώτεροι από τους αντιπάλους τους, να κλείσουν με νίκες την σεζόν και να παρουσιαστούν ακόμα καλύτεροι εντός των τεσσάρων γραμμών.

Στο σημερινό πρόγραμμα υπήρξαν και απρόοπτα με τον Στέλιο Μαλεζά ν’ αποχωρεί προληπτικά από την προπόνηση, καθώς αισθάνθηκε ένα σφίξιμο στη γάμπα. Η κατάστασή του θα αξιολογηθεί τις επόμενες μέρες, με την πρώτη εκτίμηση να δείχνει ότι δεν είναι κάτι σοβαρό

Ο Δημήτρης Λημνιός έκανε ατομικό και ακολούθησε θεραπείες, προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο ισχίο από το παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο. Παρομοίως και ο Παναγιώτης Γλύκος που έχει ενοχλήσεις στη μέση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ