Στην ΑΕΚ μέχρι το 2026 ο Χατζηεμμανουήλ

Στην ΑΕΚ μέχρι το 2026 ο Χατζηεμμανουήλ

Ο 23χρονος τερματοφύλακας της ΑΕΚ υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2026 με την Ένωση.

Νέο συμβόλαιο για τον Βασίλη Χατζηεμμανουήλ! Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον 23χρονο τερματοφύλακά μέχρι το 2026, επιβραβεύοντάς τον έτσι για την ανοδική του πορεία τον τελευταίο χρόνο.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Ένωσης μάλιστα, ο Χατζηεμμανουήλ αναμένεται να είναι ο τρίτος τερματοφύλακας της ομάδας φέτος, πίσω από τους Τσίσταν Στάνκοβιτς και Γιώργο Αθανασιάδη. Πέρσι είχε αγωνιστεί μία φορά με την πρώτη ομάδα, στη νίκη με 2-0 επί του Ατρόμητου στο Περιστέρι.

Διαβάστε επίσης: Στο ΟΑΚΑ οι Αντετοκούνμπο, μπήκε ο Καλάθης στην Εθνική (Pics & vid)

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου της με τον Βασίλη Χατζηεμμανουήλ έως το καλοκαίρι του 2026.

Ο Βασίλης Χατζηεμμανουήλ γεννήθηκε στις 9 Αυγούστου 1999. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ακαδημία της ΑΕΚ, περνώντας από όλες τις ομάδες νέων. Το καλοκαίρι του 2018 υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο και δόθηκε δανεικός, αρχικά στους Αγίους Αναργύρους (2018-19) και στη συνέχεια στον Φωστήρα (2019-20).

Το καλοκαίρι του 2020 επέστρεψε στην ομάδα μας, υπέγραψε νέο συμβόλαιο και εντάχθηκε στο τιμ τερματοφυλάκων της πρώτης ομάδας. Τον περασμένο Ιανουάριο (23/1/2022) πραγματοποίησε το επίσημο ντεμπούτο του με την ΑΕΚ, στη νίκη της 2-0 απέναντι στον Ατρόμητο, στο Περιστέρι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ