ΠΑΟΚ: Ενοχλήσεις στους κοιλιακούς ο Τσιγγάρας – «Πρώτη» για Νάσμπεργκ

ΠΑΟΚ: Ενοχλήσεις στους κοιλιακούς ο Τσιγγάρας – «Πρώτη» για Νάσμπεργκ

Εκτός του σημερινού (2/8) προγράμματος του ΠΑΟΚ έμεινε ο Χάρης Τσιγγάρας λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς. Πρώτη προπόνηση στα ασπρόμαυρα για τον Ιβάν Νάσμπεργκ.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ επέστρεψαν σε ρυθμούς διπλών προπονήσεων, με τον Χάρη Τσιγγάρα να είναι απών, λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς.

Από την άλλη πλευρά ο Ελ Καντουρί βρίσκεται σε διαδικασία επανένταξης στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων του ΠΑΟΚ, ενώ ο Νέλσον Ολιβέιρα προπονήθηκε και πάλι κανονικά.

Διαβάστε επίσης: Εφερε στην Αθήνα Βραζιλιάνο εξτρέμ ο Παναθηναϊκός (vid)

Φυσικά το παρών στη σημερινή (2/8) προπόνηση του Δικεφάλου έδωσε και το νέο μεταγραφικό απόκτημα, Ιβάν Νάσμπεργκ ο οποίος ανακοινώθηκε και επίσημα από τους «ασπρόμαυρους» για τα επόμενα τρία χρόνια.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ βρίσκεται και πάλι σε διαδικασία προετοιμασίας για την έναρξη των εγχώριων υποχρεώσεών του, επέστρεψαν και οι διπλές προπονήσεις, ώστε η ομάδα να… πατήσει γκάζι και να βελτιώσει τις ατέλειές της.

Νέο πρόσωπο στη Νέα Μεσημβρία ο Ίβαν Νάσμπεργκ που ήρθε όντας ήδη σε αγωνιστικούς ρυθμούς με την πρώην ομάδα του και μπήκε απευθείας στο πρόγραμμα του Ράζβαν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος τεχνικός και οι συνεργάτες του δούλεψαν σε φυσική κατάσταση, κατοχή, κυκλοφορία σε μικρό χώρο, ανάπτυξη και τελειώματα.

Στις προπονήσεις της Τρίτης (02.08) δεν συμμετείχε ο Χάρης Τσιγγάρας, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς – πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε όλο το προηγούμενο διάστημα – και αποφασίστηκε να μείνει εκτός για λίγες μέρες προκειμένου ν’ ακολουθήσει ειδική θεραπεία.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα προπονείται κανονικά, ενώ σε φάση σταδιακής επανένταξης βρίσκεται κι ο Ομάρ Ελ Καντουρί . Ο Ράφα Σοάρες έμεινε στο φυσικοθεραπευτήριο για αποθεραπεία κι ο Γιάννης Μιχαηλίδης συνεχίζει το δικό του δρόμο προς την επιστροφή.

Την Τετάρτη (03.08) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 09:00 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ