Ούτε την Τρίτη στην προπόνηση οι πράσινοι

Ούτε την Τρίτη στην προπόνηση οι πράσινοι

Οριστική η απόφαση των παικτών του Παναθηναϊκού να μην προπονηθούν και αύριο, εκτός κι αν αλλάξει κάτι τελευταία στιγμή.

Η απόφαση που ανακοινώθηκε από τους αρχηγούς στο προπονητικό τιμ, στη συνέχεια στους Σαραβάκο, Παπαβασιλείου και μεταφέρθηκε φυσικά και στη διοίκηση του Παναθηναϊκού είναι ότι οι παίκτες θα απέχουν Δευτέρα και Τρίτη του Πάσχα από τις προπονήσεις.

Κι αυτό επειδή δεν έχουν εξοφληθεί όλοι τη δόση Οκτωβρίου (έχουμε αναφερθεί στον Λουτσιάνο), αλλά και γιατί ζητούν άμεσα για όλους και χωρίς να υπάρχει διαχωρισμός Ελλήνων και ξένων και το 30% της δόσης Δεκεμβρίου. Από τη διοίκηση φέρεται να δόθηκε υπόσχεση ότι θα γίνει προσπάθεια έως το τέλος της εβδομάδας να πληρωθούν όλοι το 30%. Κι αν όχι όλοι σίγουρα οι Έλληνες… Οι αρχηγοί ξεκαθάρισαν προς τη διοίκηση ότι είναι λάθος να διαχωρίζουν την ομάδα, αφού έτσι δημιουργούν προβλήματα στα αποδυτήρια. «Ίση μεταχείριση σε όλους», ήταν το μήνυμα.

Μετά τις… υποσχέσεις υπήρξε το σενάριο ότι οι παίκτες μπορεί να αναστείλουν την απόφασή τους για αποχή κι από την προπόνηση της Τρίτης. Η νέα ενημέρωση, όμως, θέλει τους «πράσινους» αμετακίνητους. Έως αυτή τη στιγμή, το πιθανότερο σενάριο είναι να μην γίνει ούτε αύριο προπόνηση. Και βλέπουμε… Επειδή, βέβαια, πραγματοποιούνται συνέχεια συζητήσεις και δίνονται διαρκώς υποσχέσεις, δεν αποκλείεται να υπάρξει ανατροπή και να διεξαχθεί η προπόνηση το απόγευμα της Τρίτης, όπως είναι προγραμματισμένο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ