Πέλλιος : «Να δείξουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ ποιοι είναι οι πραγματικοί πρωταθλητές»

Πέλλιος : «Να δείξουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ ποιοι είναι οι πραγματικοί πρωταθλητές»

Ο πρόεδρος των βετεράνων του ΠΑΟΚ ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του Λουτσέσκου να δείξουν ποια είναι η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο κερδίζοντας όλα τα παιχνίδι για το πρωτάθλημα και το κύπελλο.

Ο Φιλώτας Πέλλιος με δηλώσεις του μίλησε αρχικά για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Πανιώνιο, αλλά και για το πρωτάθλημα που παίζεται στα… χαρτιά .

«Παίζουμε με τον Πανιώνιο και θα το κερδίσουμε το παιχνίδι. Το θέμα, όμως, είναι να περάσουμε σε όλα τα παιχνίδια. Πάντως το πρωτάθλημα παίζεται στα… χαρτιά και αυτό δεν είναι καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Από τη μία πλευρά είναι μεγάλο βάρος, αλλά από την άλλη σε πεισμώνει. Γι’ αυτό τα παιδιά θα παλέψουν σε όλα τα παιχνίδια, για να
δείξουν ότι το πρωτάθλημα είναι του ΠΑΟΚ. Δεν υπάρχει τίποτα εκτός από την Αθήνα, η υπόλοιπη Ελλάδα είναι… μηδέν. Οι κανόνες και οι κανονισμοί πρέπει να ισχύουν για όλους. Τότε μας κλέβανε τους τίτλους μέρα-μεσημέρι, τώρα τους κλέβουν αλλού, στα δικαστήρια».

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ που μίλησε στον Fair play αναφέρθηκε στην επιθυμία του Πέδρο Ενρίκε να επιστρέψει στην Τούμπα: «Όσοι περνάνε από την ομάδα του ΠΑΟΚ δεν μπορούν να… αποδιώξουν το κλίμα της ομάδας. Αυτό που έχεις το δίνεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Σε πιέζει η κερκίδα και οι προσπάθειες των ποδοσφαιριστών είναι διπλάσιες εντός των τεσσάρων γραμμών. Έχουμε να πάρουμε πρωτάθλημα 33 χρόνια και ο κόσμος πολλαπλασιάζεται. Επομένως είναι λογικό να θέλει να επιστρέψει στην Τούμπα ο Ενρίκε».

Όσον αφορά τον Ιβάν Σαββίδη ανέφερε τα εξής: «Ο Σαββίδης πηγαίνει με το σταυρό στο χέρι. Εκεί είναι καθαρά θέμα Πολιτείας. Είναι κρίμα που οι Βορειοελλαδίτες βουλευτές δε βγήκαν να κάνουν ούτε μία δήλωση. Γιατί να μη γίνεται το δικαστήριο εκεί όπου γίνεται το παράπτωμα, για παράδειγμα στη Θεσσαλονίκη; Όλα γίνονται και… μαγειρεύονται στην Αθήνα. Δεν μπορούν να μας βγάλουν από το μυαλό ότι δεν «παζαρεύονται» πράγματα. Πρέπει, πάντως, οι παίκτες να το… κυνηγήσουν μέχρι τέλους στο αγωνιστικό κομμάτι, για να δείξουν ότι εμείς είμαστε οι πρωταθλητές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ