Τι λέει η Ομόνοια για τον Καρλίτος

Από την Ομόνοια διαψεύδουν κατηγορηματικά πως ενδιαφέρονται για τον Καρλίτος του Παναθηναϊκού.

«Φρένο» στα σενάρια και τις φήμες του τελευταίου διαστήματος για τον Καρλίτος θέλησε να βάλει η Ομόνοια.

Τις προηγούμενες μέρες, αναπτύχθηκε η φημολογία πως η ομάδα του Νιλ Λένον ενδιαφέρεται έντονα για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού. Ο εκπρόσωπος Τύπου των Κυπρίων, Ανδρέας Δημητρίου, πήρε θέση, διαψεύδοντας κατηγορηματικά τα όσα γράφηκαν για τον 32χρονο παίκτη.

«Δεν ισχύουν οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές. Γενικά τα ονόματα που γράφτηκαν τις τελευταίες ημέρες δεν μας απασχολούν. Οι παίκτες με τους οποίους συζητάμε δεν διέρρευσαν και ο κόσμος καλό είναι να μην λαμβάνει υπόψη όσα διαρρέουν με παίκτες που δεν μας απασχολούν και να γίνονται άδικα συζητήσεις», σχολίασε χαρακτηριστικά σε κυπριακό ραδιοφωνικό σταθμό ο Δημητρίου.

Και πρόσθεσε: «Επιθυμία υπάρχει για απόκτηση ενός μέσου box to box, ενός επιθετικού και ενός αριστερού μπακ. Είμαστε σε συζητήσεις με παίκτες και για τις τρεις θέσεις. Εφόσον γίνονται συζητήσεις υπάρχει έδαφος για συμφωνία. Πιθανόν τους παίκτες να διεκδικούν και άλλες ομάδες. Ελπίζουμε να τους αποκτήσουμε. Αυτή τη στιγμή συζητάμε με παίκτες που καθορίστηκαν ως στόχοι και τους θέλουμε. Πολλές φορές υπάρχουν και εναλλακτικές λύσεις. Τη δεδομένη στιγμή συζητάμε με αυτούς στους οποίους έχουμε καταλήξει ως προς στόχους».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από