«Σειρήνες» από Κύπρο για Καρλίτος

«Σειρήνες» από Κύπρο για Καρλίτος

Το όνομα του Καρλίτος βρίσκεται ψηλά στην μετγραφική λίστα της Ομόνοιας, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα Μέσα της Μεγαλόνησου.

Ο Καρλίτος έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2023 με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο, μετά την απόκτηση και του Άντραζ Σπόραρ, ο χρόνος συμμετοχής του Ισπανού φορ στους «πράσινους» περιορίζεται αρκετά.

Κάτι που και ο ίδιος γνωρίζει και για αυτό τον λόγο άλλωστε, βρίσκεται στην αναζήτηση του επόμενου ποδοσφαιρικού του σταθμού. Το που θα είναι αυτός δεν το γνωρίζουμε, ωστόσο φαίνεται πως οι υποψήφιοι «μνηστήρες» όλο και αυξάνονται.

Διαβάστε επίσης: Κακά μαντάτα για ΠΑΟΚ – Νέος μνηστήρας για τον Βιτάλ!

Μετά τα δημοσιεύματα από την Πολωνία για ενδιαφέρον της Λεχ Πόζναν, πλέον η περίπτωση του πολύπειρου φορ «παίζει» δυνατά και στην Κύπρο.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Μεγαλόνησο ο Καρλίτος αποτελεί μεταγραφικό στόχο της Ομόνοιας, ενώ στο «κόλπο» της απόκτησης του βρίσκεται και το ΑΠΟΕΛ ομάδα στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Λούκας Βιγιαφάνιες.

Tην περασμένη σεζόν ο Καρλίτος κατέγραψε με την φανέλα του Παναθηναϊκού 35 συμμετοχές, έχοντας απολογισμό 12 γκολ και 5 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ