Σλάβια Πράγας: Στην αποστολή για Παναθηναϊκό οι Ουσόρ και Σέβτσικ (vid)

Σλάβια Πράγας: Στην αποστολή για Παναθηναϊκό οι Ουσόρ και Σέβτσικ (vid)

Η Σλάβια Πράγας ετοιμάζεται για την ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό (11/8, 20.30) στη Λεωφόρο, με τους Ουσόρ και Σέβτσικ να βρίσκονται στην αποστολή των Τσέχων.

Η Σλάβια Πράγας μετρά αντίστροφα για την ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό (11/8, 20.30) στη Λεωφόρο, με τους Τσέχους να αναχωρούν για την Αθήνα. Μάλιστα στο αεροπλάνο θα βρίσκεται τόσο ο σκόρερ του πρώτου ματς, Μόουζες Ουσόρ, όσο και ο κεντρικός χαφ Πετρ Σέβτσικ.

Αμφότεροι ήταν αμφίβολοι, όμως κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα τους και να τεθούν στην διάθεση του Γίντριχ Τρπισόφσκι.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε το πρόγραμμα συνεντεύξεων Τύπου και προπονήσεων

Από την άλλη το ίδιο δεν ισχύει και στις περιπτώσεις των Έβερτον και Λούκας Πρόβοντ οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής για το ματς κόντρα στους «πράσινους».

Λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής για το αεροδρόμιο ο ο άμεσος συνεργάτης του Τρπισόφσκι, Ζντένεκ Χουστέτσκι, μίλησε στην κάμερα του κλαμπ και στάθηκε στην «κόλαση» της Λεωφόρου αναφέροντας: «Αν κάποιος μας έλεγε πριν το ματς πως θα έχουμε προβάδισμα 2-0, θα το παίρναμε. Όμως είναι πονηρό επειδή ξέρουμε τι ατμόσφαιρα μας περιμένει Θέλουμε να κρατήσουμε το μηδέν. Όσο περισσότερο το κάνουμε στην πίεσή τους, θα τους αναγκάσουμε να βγαίνουν μπροστά και θα απειλήσουμε στο χώρο. Όλοι ξέρουμε σε ποια έδρα πάμε. Μη γελιόμαστε που χωράει μόνο 16.000 το γήπεδο, είναι θερμόαιμοι και όταν το θέλουν δημιουργούν… κόλαση».

Από την πλευρά του και ο μέσος της Σλάβια, Κριστ Τιεχί αναφέρθηκε στην ατμόσφαιρα του «Απόστολος Νικολαΐδης», λέγοντας: «Ξέρουμε πως η ρεβάνς θα είναι δύσκολη, λόγω της ατμόσφαιρας στο γήπεδο. Νικήσαμε 2-0 και νομίζω θα θέλουν να επιτεθούν, κάτι που μπορεί να μας δώσει χώρους για να αναπτυχθούμε. Είναι σημαντική η έδρα γι’ αυτούς. Οι οπαδοί τους βοηθούν να νικήσουν κάποια ματς. Όμως δεν μπορούμε να το σκεφτόμαστε. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο ματς, όχι στους οπαδούς και την ατμόσφαιρα. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι νομίζω θα τα καταφέρουμε. Είμαι έτοιμος για τη ζέστη. Ο καιρός είναι σχεδόν ίδιος και στην Τσεχία, οπότε είμαστε καλά προετοιμασμένοι γι’ αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ