Λάρσον διετίας στον ΟΦΗ

Λάρσον διετίας στον ΟΦΗ

Την απόκτηση του Έρικ Λάρσον ανακοίνωσε και επίσημα ο ΟΦΗ

Τον ηγέτη του στην άμυνα ανακοίνωσε ο ΟΦΗ. Αυτός θα είναι ο Σουηδός κεντρικός αμυντικός Έρικ Λάρσον που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη Μάλμε.

Ο 31χρονος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα δύο έτη και με την εμπειρία του θα βοηθήσει τους Κρητικούς να πετύχουν τους στόχους τους.

Διαβάστε επίσης: «Νέα πρόταση της ΑΕΚ για Ελίασον» (pic)

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή, Eric Larsson, από την Malmö FF, με τον 31χρονο αμυντικό να υπογράφει συμβόλαιο με την ομάδα μας, διάρκειας δυο ετών.

Γεννημένος στις 15 Ιουλίου 1991 στην πόλη Gävle της Σουηδίας, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στα τμήματα υποδομής της Gefle, ενώ τον Ιανουάριο του 2010 προβιβάσθηκε στην πρώτη ομάδα, με την οποία μέτρησε 40 εμφανίσεις, σκοράροντας μια φορά.
Τον Ιανουάριο του 2013 αποκτήθηκε από την GIF Sundsvall, φορώντας τα χρώματά της σε 135 αγώνες, στους οποίους πέτυχε πέντε γκολ και είχε 16 ασίστ.

Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η 23 φορές πρωταθλήτρια Σουηδίας, Malmö FF, ομάδα με την οποία αγωνίστηκε σε συνολικά 168 αναμετρήσεις, σημειώνοντας εννιά γκολ και 28 ασίστ.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με σημαντική εμπειρία σε διεθνείς διοργανώσεις, καθώς έχει συμμετάσχει σε συνολικά 40 αγώνες (Europa league & Champions League).

Eric, καλώς ήρθες στον ΟΦΗ!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ