«Σε προχωρημένες επαφές Εστορίλ και Ολυμπιακός για τον Καρβάλιο»

«Σε προχωρημένες επαφές Εστορίλ και Ολυμπιακός για τον Καρβάλιο»

Σύμφωνα με τους Πορτογάλους, η Εστορίλ βρίσκεται σε επαφές με τον Ολυμπιακό για να πάρει ως δανεικό τον Καρβάλιο.

Ετοιμο να επιστρέψει στην Πορτογαλία για λογαριασμό της Εστορίλ παρουσιάζουν τον Ζοάο Καρβάλιο οι συμπατριώτες του.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα «Zerozero.pt», η Εστορίλ είναι σε προχωρημένες επαφές με τον Ολυμπιακό για τον δανεισμό του 25χρονου, ο οποίος αποτελεί προσωπική επιλογή του προπονητή της πορτογαλικής ομάδας, Νέλσον Βερίσιμο.

Διαβάστε επίσης: Κορμπεράν: «Είμαστε Ολυμπιακός και έχουμε νοοτροπία νικητή»

Ο τεχνικός της Εστορίλ γνωρίζει καλά τον Ζοάο Καρβάλιο από την κοινή τους θητεία στις ακαδημίες της Μπενφίκα και ζήτησε από τη διοίκηση του συλλόγου την απόκτησή του, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Πορτογαλία.

Αξίζει μάλιστα να σημειώσουμε ότι η συγκεκριμένη είδηση ήταν για αρκετή ώρα πρώτο θέμα στην πορτογαλική ιστοσελίδα, με τους συμπατριώτες του Ζοάο Καρβάλιο να εμφανίζονται σίγουροι για τον επαναπατρισμό του 25χρονου μεσοεπιθετικού.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ιβηρας άσος ήρθε στον Ολυμπιακό τον περασμένο Ιανουάριο από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, ενώ το συμβόλαιο που έχει με τους Ερυθρόλευκους είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Συνολικά με τα χρώματα των Πειραιωτών έχει 17 συμμετοχές, με 2 γκολ και 3 ασίστ σε 961 λεπτά, ενώ φέτος έχει παίξει σε ένα παιχνίδι: Ως αλλαγή στον επαναληπτικό με την Μακάμπι Χάιφα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ