Ατρόμητος: Δικός του ο Γαρουφαλιάς!

Ατρόμητος: Δικός του ο Γαρουφαλιάς!

Οι Περιστεριώτες κινήθηκαν ταχύτατα, εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον «άρπαξαν» από τους Ηπειρώτες.

Τα τελευταία χρόνια κάνει συνεχώς βήματα προόδου και φέτος πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο λόγος για τον Ηρακλή Γαρουφαλιά, ο οποίος τράβηξε πάνω του τα βλέμματα και το καλοκαίρι θα αλλάξει ποδοσφαιρική στέγη.

Μια από τις ομάδες που είχαν στο στόχαστρό τους τον αμυντικό μέσο των Ηπειρωτών ήταν ο Ατρόμητος, με τους Περιστεριώτες να κινούνται ταχύτατα και να κάνουν δικό τους τον 24χρονο άσο. Το συμβόλαιο του Γαρουφαλιά με τον ΠΑΣ Γιάννινα λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, γεγονός που εκμεταλλεύτηκε η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι.

Ο σύλλογος των Δυτικών Προαστίων προσέγγισε τον παίκτη και από το καλοκαίρι θα ανήκει στο δυναμικό του. Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει απόλυτα και ο Γαρουφαλιάς σύντομα θα κατηφορίσει στην Αθήνα, για να γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες, καθώς τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται με τα χρώματα του Ατρομήτου. Ο Αυστριακός προπονητής της ομάδας του Περιστερίου τον γνωρίζει πολύ καλά και πιστεύει πολύ στις δυνατότητές του. Ο Κάναντι έχει κυρίαρχο ρόλο στις μεταγραφές και ο 24χρονος είναι ένας από τους παίκτες που ήθελε στο ρόστερ του Ατρομήτου για τη νέα σεζόν.

Ο Γαρουφαλιάς μέχρι στιγμής στη φετινή σεζόν έχει πραγματοποιήσει συνολικά 26 συμμετοχές με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα, έχοντας μάλιστα πετύχει και δύο γκολ, ενώ τη περσινή σεζόν «έγραψε» συνολικά 20 συμμετοχές (1 γκολ). Ο Αθηναίος μέσος ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ και το 2012 δόθηκε ως δανεικός στον Αστέρα Μαγούλας. Τη σεζόν 2013-2014 έπαιξε στη δεύτερη κατηγορία με τη φανέλα του Φωστήρα και από το 2014 αγωνίζεται στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ