Η αποστολή του ΟΦΗ για την πρεμιέρα απέναντι στον Ατρόμητο

Η αποστολή του ΟΦΗ για την πρεμιέρα απέναντι στον Ατρόμητο

Ο ΟΦΗ κάνει πρεμιέρα στην Superleague το Σάββατο (20/8, 20:00) όπου θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο με τον Νιόπλια να βγάζει την πρώτη αποστολή της σεζόν

Ο ΟΦΗ έπειτα από ένα δυνατό καλοκαίρι με μεταγραφές, αποχωρήσεις και σκληρή προετοιμασία είναι έτοιμος να ξεκινήσει την χρονιά στην Superleague, αρχής γενομένης το Σάββατο 20 Αυγούστου στις 20:00 όπου θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Ο Νίκος Νιόπλιας ενόψει του πρώτου επίσημου αγώνα της σεζόν ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Αθήνα στην οποία θα έχει μαζί του τα δύο νέα μεταγραφικά του αποκτήματα, τους Λάρσον και Ντουσέ.

Διαβάστε επίσης: Χουάνγκ: «Να κερδίσουμε στην έδρα μας, όσο περισσότερα παιχνίδια παίζω τόσο πιο πολύ θα με αγαπήσει ο κόσμος» (vid)

Μάλιστα ο 57χρονος τεχνικός είχε την τύχη να μπορεί να επιλέξει ανάμεσα ΄σε όλους τους παίκτες του καθώς δεν υπήρχε κάποιο καινούριο πρόβλημα τραυματισμού ή κάποιο απρόοπτο της τελευταίας στιγμής.

Αναλυτικά η αποστολή του ΟΦΗ:
Στίβενς, Σωτηρίου, Μανδάς, Μαρινάκης, Λάρσον, Θοράρινσον, Μπαλογιάννης, Γιοχού, Διαμαντής, Βούρος, Πασαλίδης, Γιαννούλης, Ντιουσέ, Μεγιάδο, Στάικος, Αποστολάκης, Νέιρα, Μπουζούκης, Τοράλ, Θεοδοσουλάκης και Ντίκο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ