Αποκλειστικό: Ο Τόμασον στο κάδρο του Ολυμπιακού

Αποκλειστικό: Ο Τόμασον στο κάδρο του Ολυμπιακού

To10.gr αποκαλύπτει το φλερτ του Ολυμπιακού με τον 24χρονο μέσο της Ναντ, Αντριέν Τόμασον, που μένει ελεύθερος. Οι ομάδες που τον κυνηγούν, η πρόταση της νυν ομάδας του και το Σαββατιάτικο τσεκάρισμα από τον Μοντέστο!

Αποτελεί ειλημμένη απόφαση του Βαγγέλη Μαρινάκη να προχωρήσει σε δραστικές, δομικές αλλαγές στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Και παράλληλα στην απόκτηση ταλαντούχων ποδοσφαιριστών, με όρεξη και δίψα για διάκριση και τίτλους. Μάλιστα ήδη οι άνθρωποι που ασχολούνται με τα μεταγραφικά θέματα των Πειραιωτών τρέχουν αυτό το διάστημα, καθώς ορισμένες περιπτώσεις ελεύθερων παικτών είναι πολύ πιθανό να κλείσουν από τώρα, ώστε να μην χαθούν. Περιπτώσεις όπως αυτή του Μαντί Καμαρά, του 21χρονου μέσου της Αζαξιό, που έχει ήδη υπογράψει 4ετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με πληροφορίες που συγκέντρωσε to10.gr από τη Γαλλία, λοιπόν, ένας παίκτης που παρακολουθεί στενά ο Ολυμπιακός και φέρεται να γίνονται σοβαρές σκέψεις ώστε να προσπαθήσει να τον εντάξει στο δυναμικό του από το καλοκαίρι, είναι ο Αντριέν Τομασόν. Ο 24χρονος (10/12/1993) μέσος της Ναντ, ο οποίος μένει ελεύθερος στις 31/06/2018 και ήδη έχει ενημερώσει τη διοίκηση των Καναρινιών ότι σκοπεύει να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στην ελεύθερη αγορά.

Ο Γάλλος μέσος, αποτελεί έναν από τους παίκτες-κλειδιά της Ναντ τα τελευταία δύο χρόνια και ειδικά φέτος έχει εξελιχθεί σε ηγετική μορφή για την ομάδα του. Είναι χαρακτηριστικό ότι είναι ο δεύτερος σκόρερ της Ναντ (5 γκολ), δεύτερος σε ασίστ (4), πρώτος σε συμμετοχές (32, μαζί με Ταταρουσάνου, Σάλα, Τουρέ) και πέμπτος σε συνολικό χρόνο συμμετοχής! Ενώ παράλληλα έχει ενεργή συμμετοχή (γκολ, ασίστ, κρίσιμη πάσα) στους 21 από τους συνολικά 44 πόντους που έχει συγκεντρώσει φέτος η Ναντ, διεκδικώντας με αξιώσεις την είσοδό της στις θέσεις της Ευρώπης στο Σαμπιονά!

Ο Τόμασον, ωστόσο, δεν αποτελεί εύκολη περίπτωση για τον Ολυμπιακό. Καθώς για την απόκτησή του ερίζουν σημαντικές ομάδες. Με τη γερμανική Μάιντς να έχει καταθέσει επίσημη προσφορά στην εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή και να προσπαθεί να τον εντάξει στο δυναμικό της από τώρα. Παράλληλα, δημοσίευμα του γαλλικού le10sport.fr, αναφέρει ότι «μπάσιμο» για την απόκτηση του 24χρονου μέσου κάνει τις τελευταίες ημέρες και η Σάλκε. Ενώ στην Τουρκία διαρκώς αναφέρεται ως στόχος της Γαλατασαράι και της Μπεσίκτας!

Οι Ερυθρόλευκοι, πάντως, δείχνουν ξεκάθαρα ότι έχουν στοχεύσει σε ποδοσφαιριστές από την ελεύθερη αγορά και για αυτόν τον λόγο στράφηκαν στην περίπτωση και του Τόμασον. Ενας παίκτης που φέρεται να παρακολουθείται πολύ καιρό, ενώ οι Γάλλοι υποστηρίζουν ότι «ελληνικές κρούσεις» προς τον εκπρόσωπό του ξεκίνησαν πριν από αρκετές ημέρες, με τον ποδοσφαιριστή να μην είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να παίξει ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και ειδικά στον Ολυμπιακό.

«ΤΟΝ ΕΙΔΕ Ο ΜΟΝΤΕΣΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ»!

Παρεμπιπτόντως, οι Γάλλοι υποστηρίζουν ότι ο Φρανσουά Μοντέστο παρακολούθησε το παιχνίδι Μονακό-Ναντ 2-1, το Σάββατο, στο οποίο ο Τόμασον ήταν εκ κορυφαίων, αλλά και σκορερ του μοναδικού τέρματος της ομάδας του. Ενα απίθανο γκο, που σημειώθηκε στο 32ο λεπτό της αναμέτρησης, με φοβερό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή και έβαλε μπροστά στο σκορ τη Ναντ! Οπως γίνεται αντιληπτό, εφόσον οι Γάλλοι δεν λαθεύουν (σ.σ. πράγματι ο Κορσικανός βρέθηκε σε μεταγραφικό ταξίδι αυτό στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου), τότε δεν αποκλείεται το… φλερτ να εξελιχθεί σε επαφές και να πάρει πιο επίσημη μορφή.

https://www.dailymotion.com/video/x6hgqh7

ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ

Σε αυτό το σημείο έχει ενδιαφέρον να σημειώσουμε ότι ο Τόμασον αποτελεί σπάνια περίπτωση ποδοσφαιριστή, καθώς τα κάνει όλα και συμφέρει! Είναι χαρακτηριστικό ότι στη Ναντ χρησιμοποιείται συχνά ως επιτελικός χαφ, αλλά αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια, τόσο ως ακραίος επιθετικός, όσο και ως 8άρι. Δείχνοντας μία απίστευτη ευελιξία στην αλλαγή ρόλων ακόμη και στη διάρκεια του ίδιου αγώνα! Τα τελευταία δύο χρόνια χαρακτηρίζεται ως «η αποκάλυψη της Ναντ», ωστόσο η γαλλική ομάδα θα τον χάσει αυτό το καλοκαίρι. Καθώς όπως προαναφέραμε, έχει απορρίψει όλες τις προτάσεις που του έκανε η διοίκησή της και ετοιμάζεται για νέες περιπέτειες…

https://www.youtube.com/watch?v=U7dIOCPFxmE

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ