Οργή για Κωνσταντίνου στον Παναθηναϊκό

Οργή για Κωνσταντίνου στον Παναθηναϊκό

Η ατάκα του προέδρου του Παναθηναϊκού, Βασίλη Κωνσταντίνου, που εξόργισε τους ποδοσφαιριστές.

Η υπόσχεση της διοίκησης του Παναθηναϊκού για καταβολή του 30% του Δεκεμβρίου δεν έχει καθησυχάσει τους παίκτες. Σε περίπτωση που εισπράξουν το ποσό την Τετάρτη δεν θα το αντιμετωπίσουν και ως κατόρθωμα.

«Φτάσαμε Απρίλιο να εξοφληθούμε τον Οκτώβριο. Δεν γνωρίζουμε πότε θα εξοφληθούμε τον Δεκέμβριο. Δηλαδή τι θα γίνει με τις δόσεις Φεβρουαρίου και Μαΐου;», αναρωτιούνται ειδικά οι ξένοι, ενώ το πρώτο ερώτημα που έχουν απευθύνει στον Κωνσταντίνου είναι αν κινδυνεύουν να χάσουν τα χρήματά τους. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ όσες φορές ρωτήθηκε απάντησε ότι κανείς δεν έχασε χρήματα από τον Παναθηναϊκό. Ο ίδιος, όμως, δεν εμπνέει εμπιστοσύνη στους παίκτες και στην τελευταία του επίσκεψη στο Κορωπί, τους εκνεύρισε κιόλας.

«Αν δεν τηρήσετε πάλι τις υποσχέσεις σας να ξέρετε ότι θα κάνουμε αποχή και υπάρχει πιθανότητα να αποφασίσουμε να μην κατέβουμε και σε παιχνίδι, αφού θα είμαστε απροπόνητοι. Τι θα κάνετε θα παίξετε με την Κ20;», ρωτήθηκε και η απάντησή του τους εξόργισε. «Δεν είναι δική σας δουλειά αυτό. Δικαίωμα της διοίκησης τι θα κάνει με την ομάδα…». Δεν περίμεναν από κάποιον που έχει παίξει μπάλα και έχει γράψει ιστορία με τον Παναθηναϊκό, αντί να βρίσκεται δίπλα τους τώρα που είναι δύσκολη κατάσταση, να τον έχουν ουσιαστικά απέναντί τους…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ