Αναστασίου: «Μας στοίχισε το πρώτο εικοσάλεπτο»

Αναστασίου: «Μας στοίχισε το πρώτο εικοσάλεπτο»

Ο προπονητής του Παναιτωλικού μίλησε για την ήττα από τον ΠΑΟΚ και στάθηκε στα προβλήματα που αντιμετώπισε η ομάδα του στο πρώτο κομμάτι της αναμέτρησης.

Στα λάθη που έκαναν οι ποδοσφαιριστές του και στα προβλήματα που αντιμετώπισε η ομάδα του στο πρώτο 20άλεπτο της αναμέτρησης στάθηκε ο Γιάννης Αναστασίου, μετά την ήττα του Παναιτωλικού από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα με 1-0, για την 1η αγωνιστική της Super League.

Διαβάστε επίσης: Λαμία – ΑΕΚ 0-3: Περίπατος της Ένωσης με Αραούχο, Πινέδα – Δεν μπήκαν στο γήπεδο οι γηπεδούχοι

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Για τη κουβέντα που είχε στο τέλος του αγώνα με τον Ραζβάν Λουτσέσκου: «Υπάρχει σεβασμός μεταξύ μας. Ο καθένας θέλει να κερδίσει η ομάδα του, υπάρχει ένταση και πάθος πάντα μέσα στα πλαίσια».

Για την εικόνα του αγώνα: «Το πρόβλημα είναι πως στο πρώτο εικοσάλεπτο φοβηθήκαμε τον ΠΑΟΚ. Δεν θα έπρεπε. Ξέραμε πως θα έχουμε ευκαιρίες, μας δόθηκαν δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Ψάξαμε τη στιγμή μας, δεν ήρθε. Συνεχίζουμε. Έχουμε ελλείψεις, θέλουμε ένα δεκάρι, παίξαμε γι’ αυτό με έναν αμυντικό μέσο παραπάνω. Τακτικά πήγαμε καλά. Αλλά μας στοίχισε το πρώτο εικοσάλεπτο. Θα πρέπει να το εξαλείψουμε. Ήμασταν μέσα στο παιχνίδι μέχρι το τελευταίο λεπτό και αυτό είναι κάτι που θέλουμε να βλέπουμε».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ