Σπανός: «Να σωθούμε γρήγορα, μετά βλέπουμε»

Σπανός: «Να σωθούμε γρήγορα, μετά βλέπουμε»

Ο τεχνικός του Ιωνικού, Δημήτρης Σπανός, σε δηλώσεις του, αναφέρθηκε στο φετινό στόχο της ομάδας του που είναι η άνετη παραμονή την κατηγορία.

Ο Δημήτρης Σπανός, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM, στον απόηχο της ήττας του Ιωνικού από τον Παναθηναϊκό για την 1η αγωνιστική της Super League και μίλησε για τον βασικό στόχο της ομάδας της Νίκαιας στο φετινό πρωτάθλημα, που όπως ξεκαθάρισε είναι η γρήγορη και άνετη παραμονή.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το νέο πρωτάθλημα:

«Περιμένω ένα δυσκολότερο πρωτάθλημα από πέρσι. Η ψαλίδα μεταξύ των πέντε μεγάλων έχει κλείσει και δεν πιστεύω πως θα υπάρχουν δύο ομάδες που θα μείνουν τόσο πίσω, όπως την περασμένη περίοδο. Έτσι φαίνεται τουλάχιστον, γιατί δεν μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα αν δεν περάσουν 6-7 αγωνιστικές. Θα γίνεται μάχη σε κάθε παιχνίδι».

Διαβάστε επίσης: Νέα… βόμβα του Άρη: Κοντά σε βασικό παίκτη της Πόρτο

Για το γεγονός ότι φέτος υποβιβάζονται δύο ομάδες:

«Αυτό κάνει πιο δύσκολη την παραμονή. Μια ομάδα που θέλει να σωθεί, θα πρέπει να βάλει δύο από κάτω, όπως και πέρσι. Απλά μέχρι πέρσι υπήρχε μια ευκαιρία παραπάνω. Αυτό το αίσθημα όμως μπορεί να σε κάνει καλύτερο».

Για το σύστημα 3-5-2 που καθιέρωσε:

«Μας ταιριάζει πολύ με βάση τα χαρακτηριστικά των παικτών. Και φέτος η ομάδα μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτό, αλλά όχι μόνο σε αυτό. Νομίζω χρειάζονται ακόμη δύο παίκτες που θα μας κάνουν ακόμη πιο δυνατούς. Θέλουμε έναν παίκτη να μας δώσει ταχύτητα και έναν ακόμη κεντρικό μέσο. Οι παίκτες αυτοί έρχονται από στιγμή σε στιγμή».

Για τον Ζινεντίν Μασάς:

«Ο Μασάς έχει απίστευτα προσόντα, για άλλο επίπεδο. Κάτι φταίει και δεν έπαιξε στις μεγάλες ομάδες που ήταν. Αν το βρούμε θα μας βοηθήσει πάρα πολύ. Ο Άοσμαν δεν είναι ακόμη 100% έτοιμος, αλλά πιστεύω πως θα βρούμε τα πατήματά μας».

Για τον στόχο του Ιωνικού φέτος:

«Η περσινή μας πορεία ήταν πολύ καλύτερη από ό,τι είχαμε στο μυαλό μας. Θέλουμε φέτος να είμαστε φορμαρισμένοι από την αρχή. Δεν τα καταφέραμε χθες (σ.σ. ήττα από τον Παναθηναϊκό 1-0), αλλά θα προσπαθήσουμε να αρχίσουμε να παίρνουμε αποτελέσματα από την επόμενη αγωνιστική».

Για το αν η Ευρώπη μπορεί να είναι στόχος:

«Νομίζω πως όχι, δεν μπορεί να μπει τόσο ψηλά ο πήχης. Πρέπει να κάνουμε βήματα προς τα μπροστά πρώτα. Φέτος αυτό που πρέπει να σκεφτόμαστε είναι αν σωθούμε γρήγορα, τίποτε άλλο. Μετά βλέπουμε».

Για το ποια ομάδα τον εντυπωσίασε στην πρεμιέρα:

«Δεν έχω πλήρη άποψη. Νομίζω ότι η νίκη του Άρη ήταν επιβλητική βάσει των στατιστικών που είδα. Η ΑΕΚ πέρασε εύκολα από τη Λαμία, η οποία όμως είχε προβλήματα. Δεν είναι ασφαλές να πούμε ακόμη ποιος ξεχωρίζει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ