Παναθηναϊκός : Θέλουν να στηρίξουν τον Λουτσιάνο, αποφασίζει ο Βραζιλιάνος

Παναθηναϊκός : Θέλουν να στηρίξουν τον Λουτσιάνο, αποφασίζει ο Βραζιλιάνος

Κλειδί για το αν θα συνεχιστεί η αποχή είναι ο Βραζιλιάνος επιθετικός.

Η προπόνηση της Τετάρτης έχει οριστεί για τις 18.00. Οι «πράσινοι» θα συγκεντρωθούν στο «Γ. Καλαφάτης» κι αφού νωρίτερα έχουν παραλάβει ο καθένας, μέσω του ηλεκτρονικού του ταχυδρομείου, την απόδειξη κατάθεσης για το 30%.

Η ΠΑΕ, όπως αναφέραμε νωρίτερα, έχει ενημερώσει ότι θα πληρωθούν όλοι. Ένας μην δει ότι μπήκαν χρήματα στον λογαριασμό του, η αποχή θα συνεχιστεί. Το ερώτημα, όμως, είναι τι θα πράξουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού για τον Λουτσιάνο. Από την πρώτη στιγμή η απόφαση ήταν ξεκάθαρη στα αποδυτήρια. «Θα τον στηρίξουμε. Το ότι έχει μεγάλο συμβόλαιο δεν σημαίνει κάτι. Η διοίκηση το υπέγραψε και οφείλει να το τηρήσει», έλεγαν όλοι οι συμπαίκτες του στο Κορωπί.

Η διοίκηση από τη πλευρά της επιμένει να υποστηρίζει ότι ο Λουτσιάνο θα εισπράξει τα χρήματα που «συμφωνήθηκε» σε πρόσφατη συνάντηση που είχε με τον Κωνσταντίνου, παρουσία και του ατζέντη του. Από τη δική του πλευρά, λοιπόν, ο 25χρονος επιθετικός επιμένει να λέει ότι δεν έχει συμφωνήσει σε καμία πρόταση του Παναθηναϊκού. Σε κάθε περίπτωση δεν πρόκειται σήμερα να είναι στο ίδιο επίπεδο με τους συμπαίκτες του. Αυτοί θα εισπράξουν –αν όλα κυλήσουν ομαλά- το 30% του Δεκεμβρίου, αλλά ο ίδιος θα είναι ακόμα στον Οκτώβρη. Να σημειωθεί ότι λόγω του υψηλού συμβολαίου του (ξεπερνάει τις 600.000 ευρώ) είχε δόση και τον περασμένο Σεπτέμβριο την οποία φέρεται να εξοφλήθηκε πριν λίγο καιρό…

Είναι προφανές ότι η αποχή θα εξαρτηθεί κι από τη στάση του Λουτσιάνο. Ο Βραζιλιάνος έχει αντιληφθεί εδώ και καιρό ότι δεν τον σέβονται και ότι τον ωθούν στην έξοδο με προσφυγή. Αν πριν την προπόνηση πει στους συμπαίκτες του, πως δεν χρειάζεται όλη η ομάδα να απέχει και να ζημιώνεται το όνομα του συλλόγου εξαιτίας του, τότε η προπόνηση θα γίνει. Αν όλοι επιμείνουν ότι πρέπει να τον στηρίξουν, σε μία προσπάθεια να σταματήσει η ανήθικη συμπεριφορά της διοίκησης στο πρόσωπό του, τότε η ντροπή της αποχής θα συνεχιστεί για τρίτη μέρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ