Μουκουντί: «Ο Αλμέιδα με ήθελε άμεσα στην ΑΕΚ, στόχος το πρωτάθλημα»

Μουκουντί: «Ο Αλμέιδα με ήθελε άμεσα στην ΑΕΚ, στόχος το πρωτάθλημα»

Ο Καμερουνέζος κεντρικός αμυντικός μίλησε για τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ και την επιμονή του Ματίας Αλμέιδα, ενώ έθεσε ως στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Στον κομβικό ρόλο που έπαιξε ο Ματίας Αλμέιδα στην απόφασή του να έρθει στην ΑΕΚ μίλησε ο Αρόλντ Μουκουντί.

«Με ήθελε όσο το δυνατόν πιο σύντομα», ανέφερε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις που έκανε στο εξωτερικό ο Καμερουνέζος κεντρικός αμυντικός της Ενωσης, με τον διεθνή άσο να θέτει ως στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης: «Νιούκαστλ και Λέστερ για Μαντί Καμαρά!» (pic)

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Έκανα προετοιμασία με τη Σεντ Ετιέν, Πραγματοποιούσα κανονικά προπονήσεις, Επέστρεψα μετά από μια προπόνηση και ο ατζέντης μου, Τζον Ίνγκλις με πήρε τηλέφωνο και μου μετέφερε ότι υπάρχει συγκεκριμένο ενδιαφέρον από την ΑΕΚ Και ότι με ήθελαν να υπογράψω το συντομότερο δυνατόν.

Το συζητήσαμε. Από την αρχή είχα πειστεί. Μου είπε ότι ο προπονητής της ΑΕΚ με ήθελε όσο το δυνατόν πιο σύντομα εκεί. Πολύ γρήγορα είπα στον εαυτό μου ότι είναι ένας πολύ όμορφος προορισμός, ένας καλός σύλλογος και μια νέα πρόκληση».

Για τους στόχους του με την ΑΕΚ, ανέφερε: «Οι στόχοι μου είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα με την ΑΕΚ και να παίξουμε στο Champions League. Αυτά τα δύο πράγματα θέλω να πετύχω σε αυτό το πολύ όμορφο κλαμπ. Από την αρχή ήξερα ότι για να έχω ελπίδες να αγωνιστώ στο Μουντιάλ του Κατάρ, θα έπρεπε να φύγω από τη Σεντ Ετιέν και να πάω σε έναν σύλλογο που θα αγωνίζεται σε υψηλότερο επίπεδο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ