Είπε «ναι» ο Μπέος στον ΠΑΟΚ για Πάολο Φερνάντες – Πολύ κοντά σε συμφωνία

Είπε «ναι» ο Μπέος στον ΠΑΟΚ για Πάολο Φερνάντες – Πολύ κοντά σε συμφωνία

Μια ανάσα από τη μετακίνησή του στον ΠΑΟΚ είναι ο Πάολο Φερνάντες, καθώς ο Βόλος φέρεται να συμφώνησε στην πρόταση του δικεφάλου.

Είναι ένα από τα πιο hot ονόματα του φετινού καλοκαιριού όσον αφορά την ελληνική αγορά. Και όπως όλα δείχνουν, ο Πάολο Φερνάντες θα αφήσει τελικά τον Βόλο με προορισμό τη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος» τις τελευταίες μέρες ανέβασε πρώτο στη λίστα του τον Ισπανό μεσοεπιθετικό, με τις εξελίξεις να είναι ραγδαίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην τελευταία προσέγγιση που έγινε από πλευράς ΠΑΟΚ προς τον Βόλο, ο Αχιλλέας Μπέος απάντησε θετικά και ο παίκτης είναι πλέον μια ανάσα από την Τούμπα.

Οι απαιτήσεις του Βόλου εξαρχής ήταν κοντά στο 1,2 εκατομμύριο ευρώ για τον παίκτη, που μπορούσαν να πέσουν μέχρι το ένα εκατομμύριο. Αυτό είναι και το ποσό που προσφέρει ο ΠΑΟΚ, προκειμένου να κάνει δικό του τον Ισπανό μεσοεπιθετικό.

Διαβάστε επίσης: Ξανά χωρίς ξένους διαιτητές – Καραντώνης στην Τρίπολη, Φωτιάς στο Ηράκλειο

Έναν ποδοσφαιριστή για τον οποίο είχε ενδιαφερθεί ζεστά και ο Παναθηναϊκός, χωρίς πάντως να καταθέσει επίσημη πρόταση, κρίνοντας υπερβολικά τα χρήματα που ζητούσε ο Βόλος.

Οι εξελίξεις αναμένονται άμεσα και δεν αποκλείεται ακόμα και εντός της ημέρας ο παίκτης να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να υπογράψει στον ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ