Νιόπλιας: «Να δείξουμε πως μπορούμε να κερδίσουμε ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός» (vid)

Νιόπλιας: «Να δείξουμε πως μπορούμε να κερδίσουμε ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός» (vid)

Ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Νιόπλιας, μίλησε ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό, για το πως θα πρέπει να προσεγγίζει η ομάδα του παιχνίδια με τέτοιους αντιπάλους.

Ο ΟΦΗ θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, την Κυριακή (28/8), επιδιώκοντας το πρώτο θετικό αποτέλεσμα στη σεζόν και ο προπονητής των Κρητικών, Νίκος Νιόπλιας, μίλησε στο κανάλι της ομάδας για την αναμέτρηση κόντρα στους «πράσινους».

Αναλυτικά όσα είπε:

«Mας περιμένει ένα παιχνίδι πάρα πολύ δυνατό, με έναν αντίπαλο πολύ δυνατό που θα είναι ακόμα πιο δυνατός κατά την διάρκεια της σεζόν, αλλά αν θέλουμε να είμαστε ομάδα που έχει στόχους πρέπει να παίζουμε με τέτοιους αντιπάλους, και πρέπει να αποδεικνύουμε ότι είμαστε ικανοί να τους κερδίσουμε.

Διαβάστε επίσης: «Κλείνει» στη Ρόμα ο Καμαρά για 1+4 χρόνια – Δανεισμός 1,5 εκατομμυρίου με οψιόν αγοράς (pic)

Χρειάζονται πολλά πράγματα μέσα σε ένα παιχνίδι για να κερδίσεις τέτοιους αντιπάλους. Πάνω από όλα χρειάζεται να είσαι ήρεμος, να είσαι agressive, να έχεις το τεχνικό κομμάτι. Ένα από αυτά να λείπει, δεν θα κερδίσεις τον αντίπαλο.

Περιμένουμε τον κόσμο, είναι καινούρια σεζόν και όλοι ξέρουμε τι δύναμη μας δίνει και όταν παίζουμε με τέτοιους αντιπάλους. Θέλουμε να μας βοηθήσουν και εμείς που θα μπούμε μέσα στο γήπεδο θέλουμε να τους χαρίσουμε μια νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ