ΠΑΣ Γιάννινα – Λαμία 1-1: «Τσίμπησαν» βαθμό οι φιλοξενούμενοι, νέο σοκ με Κόντε

ΠΑΣ Γιάννινα – Λαμία 1-1: «Τσίμπησαν» βαθμό οι φιλοξενούμενοι, νέο σοκ με Κόντε

Η ομάδα της Φθιώτιδας στάθηκε όρθια στους Ζωσιμάδες απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα (1-1), που είδε τον Πέδρο Κόντε να τραυματίζεται ξανά και τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για ρήξη χιαστού.

Ισόπαλο ολοκληρώθηκε το παιχνίδι στους Ζωσιμάδες, με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τη Λαμία να μένουν στο 1-1, για την 2η αγωνιστική της Super League. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 13’ με τον Εραμούσπε, αλλά οι φιλοξενούμενοι στο δεύτερο ημίχρονο αντέδρασαν και ισοφάρισαν με τον Νούνες (58’). Ένα παιχνίδι που στιγματίστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Πέδρο Κόντε, με τις πρώτες εκτιμήσεις  να κάνουν λόγο για ρήξη χιαστού, αλλά όχι στο πόδι που είχε κάνει επέμβαση.

Διαβάστε επίσης: Ο «χωρίς χαφ» Παναθηναϊκός και ο «κακός δαίμονας», Νίκος Νιόπλιας

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν το παιχνίδι με τον καλύτερο τρόπο, καθώς άνοιξαν το σκορ μόλις στο 13ο λεπτό. Ο Σόρια σέντραρε και ο Εραμούσπε με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σαράνοφ για το 1-0. Οι Ηπειρώτες είχαν τα ηνία της αναμέτρησης και προσπάθησαν να πετύχουν δεύτερο γκολ, αλλά οι φιλοξενούμενοι είχαν κλείσει πολύ καλά τους χώρους και οι ποδοσφαιριστές του Στάικου δεν μπορούσαν να φανούν απειλητικοί. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου μάλιστα η Λαμία παραλίγο να ισοφαρίσει, αλλά ο Κιάκος έσωσε πάνω στη γραμμή, μετά την κεφαλιά του Κορνέζου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Φθιώτιδας μπήκε στον αγωνιστικό χώρο αποφασισμένη να ισοφαρίσει και στο 58’ τα κατάφερε με τον Νούνιες. Ο άσος των φιλοξενούμενων με κεφαλιά νίκησε τον Σούλη και έφερε το παιχνίδι στα ίσια (1-1). Στο 64’ ο ΠΑΣ Γιάννινα έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Κιάκο. Ο 24χρονος επιθετικός βρέθηκε σε θέση βολής, σούταρε, αλλά ο Σαράνοφ απέκρουσε εντυπωσιακά. Δύο λεπτά αργότερα άπαντες «πάγωσαν» στους Ζωσιμάδες, όταν είδαν τον Πέδρο Κόντε να πέφτει στο έδαφος και να σφαδάζει από τους πόνους.

Ο Ισπανός αποχώρησε δακρυσμένος από τον αγωνιστικό χώρο υπό τα χειροκροτήματα των συμπαικτών του και των φιλάθλων που βρέθηκαν στους Ζωσιμάδες, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για ρήξη χιαστού, αλλά όχι στο πόδι που είχε κάνει επέμβαση.

Ο σοβαρός τραυματισμός του Κόντε όπως ήταν απόλυτα λογικό επηρέασε τους παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα, με τη Λαμία να χάνει δύο μεγάλες ευκαιρίες για το 2-1. Στο 72’ με τον Τζανδάρη, ο οποίος αστόχησε από πλεονεκτική θέση και στο 77’ με τον Σλίβκα, με τον Σούλη να του λέει «όχι». Στο 87’ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν ξανά, με τον Σούλη να αποκρούει το σουτ του Τζανδάρη.

Στις καθυστερήσεις οι δύο ομάδες είχαν από μια ευκαιρία. Ο ΠΑΣ στο 90+8’ με την προβολή του Λώλη, μετά τη σέντρα του Μορέιρα και η Λαμία στο 90+12’ με τον Γιακουμάκη, με τον Σούλη να πραγματοποιεί μια ακόμα επέμβαση και να κρατάει τον βαθμό της ισοπαλίας για τους Ηπειρώτες.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ Γιάννινα (Στάικος): Σαράνοφ, Σιμόν, Αντέτζο, Κορνέζος, Γκοράνοφ, Σλίβκα, Μπεχαράνο, Νούνιες, Ντε Βινσέντι, Τσιλούλης, Μανούσος.

Λαμία (Φέστα): Πριόρ, Σόρια, Εραμούσπε, Παντελάκης, Κιάκος Καραχάλιος, Μπιλμπάο, Ριένστρα, Παμλίδης, Ροσέρο, Κόντε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ