Αλμέιδα: «Πρέπει να βελτιωθούμε» (Vids)

Αλμέιδα: «Πρέπει να βελτιωθούμε» (Vids)

Βελτίωση χρειάζεται η ΑΕΚ σύμφωνα με τον Ματίας Αλμέιδα που τόνισε ότι η ομάδα του έκανε το παν για να ισοφαρίσει, αλλά δεν τα κατάφερε.

Από νωρίς μπήκε στα… ζόρια η ΑΕΚ που πραγματοποίησε πολύ κακή εμφάνιση κόντρα στον Βόλο και ηττήθηκε με 0-1 στη Ριζούπολη.

Στις δηλώσεις του στην Cosmote TV ο Ματίας Αλμέιδα τόνισε ότι η ομάδα του έκανε τα πάντα για να ισοφαρίσει, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει.

Διαβάστε επίσης: Τσιάρτας μέρος 2 στους BETARADES: «Αν πετύχω τον Ντέμη… όσες φάω κι όσες φάει» (vid)

Όσα είπε ο Αλμέιδα:

«Πιστεύω ότι κάναμε το παν για να ισοφαρίσουμε και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ένα ματς όμως το κερδίζεις όταν σκοράρεις. Δεν είχαμε καλά τελειώματα. Κάποιες στιγμές δεν μπορούσαμε να εκμεταλλευτούμε τις φάσεις. Ο αντίπαλος έκανε δυο φάσεις. Πρέπει να μας γίνει μάθημα. Πρέπει να βελτιωθούμε».

Όσα είπε αργότερα στη Συνέντευξη Τύπου ο Αλμέιδα:

«Και εσείς οι ίδιοι θα έχετε αναλύσει το παιχνίδι. Με δυο διαφορετικούς τρόπους που στηθήκαμε στο γήπεδο, πάντα σεβαστοί. Είναι ξεκάθαρο ότι στο ποδόσφαιρο κάποιος κερδίζει όταν σκοράρει και δε δέχεται γκολ. Εμείς είχαμε γύρω στο 72% κατοχή της μπάλας. Προσπαθήσαμε μέσω πολλών σεντρών να κάνουμε ευκαιρίες και να βγάλουμε παίκτη απέναντι στην αντίπαλη εστία, απέναντι σε έναν αντίπαλο που είχε κλειστεί καλά.

Πριν το ματς είχαμε μιλήσει και είχαμε πει από πού να επιτεθούμε και τι να αποφύγουμε. Είναι η πρώτη μας ήττα. Κανείς δεν μας είχε εγγυηθεί ότι θα κερδίζαμε. Πρέπει να βελτιωθούμε τόσο στις σέντρες, όσο και στις τελικές πάσες. Η ομάδα φάνηκε δυνατή και να μάχεται. Μία ομάδα που θέλει να κερδίσει.

Αλλά αν δεν κάνω λάθος, παίξαμε συνολικά στο δεύτερο ημίχρονο 22 λεπτά ποδόσφαιρο. Είναι λίγος χρόνος για να μπορέσεις να κάνεις πολλά. Θέλω να συγχαρώ τον αντίπαλο για τη νίκη. Εμεις θα συνεχίσουμε τη δουλειά. Ούτε η νίκη, ούτε η ήττα θα αλλάξει τον τρόπο της δουλειάς μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ