Οριστικό : Αναβολή της συνεδρίασης της Λίγκας

Οριστικό : Αναβολή της συνεδρίασης της Λίγκας

Η Σούπερ Λίγκα αποφάσισε την αναβολή του σημερινού διοικητικού συμβουλίου, καθώς δεν έβγαιναν τα...κουκιά της ψηφοφορίας για τον Παναθηναϊκό. Στον αέρα οι πράσινοι μετά και τις σημερινές εξελίξεις.

Απόλυτη επιβεβαίωση για το ρεπορτάζ που διαβάσατε από to10.gr καθώς η Σούπερ Λίγκα αποφάσισε την αναβολή του διοικητικού συμβουλίου, στο οποίο θα γίνονταν η ψηφοφορία για την κατάργηση της ποινής του υποβιβασμού, για τις ομάδες που δεν παίρνουν αδειοδότηση.

Η συνεδρίαση αναβλήθηκε γιατί δεν έβγαιναν τα…κουκιά για τον Παναθηναϊκό, κανείς δηλαδή δεν ήταν σίγουρος για το αποτέλεσμα της ψηφορορίας και αν αυτό θα ήταν τελικά ικανοποιητικό για τους πράσινους.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως η συγκεκριμένη εξέλιξη είναι ότι χειρότερο για τον Παναθηναϊκό καθώς οι πράσινοι παραμένουν στον αέρα.

Θυμίζουμε ότι νωρίτερα η Σούπερ Λίγκα επικύρωσε την αφαίρεση τριών βαθμών από την ομάδα του τριφυλλιού, λόγω των οφειλών του Παναθηναϊκού στον Βέμερ.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως η κατάσταση στους πράσινους είναι εξαιρετικά δύσκολη, καθώς οι πράσινοι πόνταραν πολλά σε μια ψηφοφορία που θα έβαζε τέλος στην ποινή του υποβιβασμού, σε περίπτωση μη αδειοδότησης.

Από την στιγμή όμως που κανείς δεν ήταν σίγουρος για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, η Λίγκα αποφάσισε την αναβολή της συνεδρίασης και ο Παναθηναϊκός παραμένει σε πολύ δύσκολη θέση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ