Οργή λαού κατά Μελισσανίδη: «Άσε τσάμπα την ομάδα όπως την πήρες και δρόμο» – Διαγράφονται σχόλια στα social media

Οργή λαού κατά Μελισσανίδη: «Άσε τσάμπα την ομάδα όπως την πήρες και δρόμο» – Διαγράφονται σχόλια στα social media

Χαμός στην ΑΕΚ μετά την ήττα από τον Βόλο και ξέσπασμα του κόσμου κατά του Δημήτρη Μελισσανίδη, τον οποίο καλούν να φύγει από τον σύλλογο.

Εσωστρέφεια, προβληματισμός και οργή λαού από τη δεύτερη κιόλας αγωνιστική. Ο τραγικός μεταγραφικός σχεδιασμός της ΑΕΚ και η ανετοιμότητα με ευθύνη της διοίκησης που δεν μπορεί να υλοποιήσει τα «θέλω» του προπονητή μπορεί να κρύφτηκαν κάτω από το… χαλάκι λόγω του… περίπατου στη Λαμία, αλλά ο Βόλος τα έβγαλε όλα στην επιφάνεια.

Η ήττα της ΑΕΚ στη Ριζούπολη έφερε έκρηξη από τον κόσμο κατά της διοίκησης και προσωπικά του Δημήτρη Μελισσανίδη. Πριν ακόμα τελειώσει το παιχνίδι με τον Βόλο, στα social media της «Ένωσης» επικρατούσε πανικός από τις αντιδράσεις του κόσμου.

Με αποτέλεσμα να… τρέχουν άρον – άρον οι υπεύθυνοι να σβήνουν σχόλια, όπως καταγγέλλουν οι ίδιοι οι οπαδοί της «Ένωσης», οι οποίοι καλούν τον Δημήτρη Μελισσανίδη όχι να πουλήσει την ομάδα, αλλά να την αφήσει… τσάμπα όπως ακριβώς την πήρε, για να την αναλάβει άλλος.

Διαβάστε επίσης: Ξέσπασε ο κόσμος στη Ριζούπολη

«Μελισσανίδη μόνο εσύ είσαι ο υπεύθυνος για την κατάντια εδώ και χρόνια», «άσε την ομάδα και πήγαινε στο καλό», «πληρώστε διαρκείας να το βλέπετε εσείς όλο αυτό» και πολλά άλλα από τον οργισμένο κόσμο της ΑΕΚ που είδε μια ομάδα χωρίς αρχή, μέση και τέλος να χάνει ήδη έδαφος στη βαθμολογία.

Δείτε ορισμένα από τα σχόλια που υπάρχουν στον επίσημο λογαριασμό της ΠΑΕ ΑΕΚ στο Facebook:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ