Επικίνδυνη έξοδος για Παναθηναϊκό, για το 2×2 στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ

Επικίνδυνη έξοδος για Παναθηναϊκό, για το 2×2 στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ

Δοκιμασία στο Ηράκλειο για τον Παναθηναϊκό που αντιμετωπίζει στο «Γεντί Κουλέ» τον ΟΦΗ (21:00), για την 2η αγωνιστική της Super League. Ξανά στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ που υποδέχεται τον Ατρόμητο (21:45).

Βραδιά που κρύβει παγίδες είναι η αποψινή για τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ.

Μετά τη νίκη της πρεμιέρας απέναντι στον Ιωνικό, η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει αποστολή στο Ηράκλειο, θέλοντας να φύγει από την Κρήτη με τους τρεις βαθμούς και το 2×2.

Διαβάστε επίσης: 1+1 εξτρέμ ο Ολυμπιακός: Ο τραυματισμός του Ουνάς, οι «ρουκέτες» Μουνίρ, Γιανουζάι και η έξτρα λύση Ιβάν Καβαλέιρο

Το «τριφύλλι» αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ» (21:00), για την 2η αγωνιστική της Super League. Ο Γιοβάνοβιτς δεν θα έχει στη διάθεση του τα δύο βασικά του στόπερ, καθώς πέρα από τον Σένκεφελντ που θα απουσιάσει για περίπου τρεις εβδομάδες ακόμα, δεν θα έχει ούτε τον Μάγκνουσον, ο οποίος αποχώρησε με ενοχλήσεις από το ματς με τον Ιωνικό στη Λεωφόρο.

Εκτός έμεινε και ο Μπερνάρντ που δεν είναι ακόμα έτοιμος.

Λίγο αργότερα (21:45), ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα τον Ατρόμητο. Ο Δικέφαλος του Βορρά προβλημάτισε στην πρεμιέρα απέναντι στον Παναιτωλικό, ωστόσο έκανε το καθήκον του και χάρη σε ένα γκολ του Τόμας πήρε τους τρεις βαθμούς και ξεκίνησε με το δεξί.

Ο Ρασβάν Λουτσέσκου θέλει να κάνει η ομάδα του το 2×2 ώστε να φέρει ηρεμία στην ομάδα του, πριν από το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης»…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ