Πρόταση 2 εκατ. ευρώ από Ομόνοια για Μαντσίνι!

Πρόταση 2 εκατ. ευρώ από Ομόνοια για Μαντσίνι!

Η Ομόνοια κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Άρη για τον Ντάνιελ Μαντσίνι και οι κίτρινοι είναι σε επαφές με την κυπριακή ομάδα.

Ο Άρης είναι σε συζητήσεις με την Ομόνοια για την πώληση του Ντάνιελ Μαντσίνι, με την κυπριακή ομάδα να έχει καταθέσει μια εξαιρετική πρόταση στους κίτρινους. Συγκεκριμένα, η Ομόνοια προσφέρει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης 2 εκατ. ευρώ, κάτι που επιβεβαιώνεται και από την ΠΑΕ, με τους ανθρώπους της να είναι σε σοβαρές συζητήσεις με τους Κύπριους.

Παράλληλα, στη Μεγαλόνησο αναφέρεται πως ο Αργεντινός εξτρέμ ετοιμάζει βαλίτσες για Κύπρο. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «gipedo», ο 25χρονος άσος του Άρη ο οποίος αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης (και επιτελικός χαφ) τα έχει βρει σε όλα με τους πράσινους, ενώ είναι θέμα χρόνου να οριστικοποιηθεί και η συμφωνία μεταξύ Άρη και Ομόνοιας.

Το συμβόλαιο του Ντάνιελ Μαντσίνι ολοκληρώνεται το 2024, ο Άρης έχει λάβει μια εξαιρετική πρόταση από την Ομόνοια που θα αγωνίζεται στο Europa League και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις άμεσα στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μαντσίνι αγωνίζεται στον Άρη από το 2019 κι είναι από τους κορυφαίους παίκτες της ομάδας του, ενώ ήταν ο πρωταγωνιστής της φετινής πρεμιέρας με τον Λεβαδειακό όπου σκόραρε δις. Σε 105 συμμετοχές μετράει 12 γκολ και ισάριθμες ασίστ, ενώ προηγουμένως ανήκε στην Μπορντό (2017-19) κι έπαιξε δανεικός σε Τουρ και Οσέρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ