Το DejaVu του Τερζή

Το DejaVu του Τερζή

Φεβρουάριος του 2022 ο Θοδωρής Καρυπίδης παίρνει την απόφαση να απολύσει τον Ακη Μάντζιο από τον πάγκο του Αρη. Μια απόφαση που έρχεται λίγες μέρες πριν από το ντέρμπι με τον Αρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

Άμεσα βρίσκει τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Χερμάν Μπούργος, με τον Αργεντινό να παρακολουθεί το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης από τις εξέδρες. Και τον Τόλη Τερζή να αναλαμβάνει ως υπηρεσιακός προπονητής για το συγκεκριμένο παιχνίδι, το οποίο τελείωσε ισόπαλο χωρίς τέρματα.

Η ζωή τα έφερε έτσι που ο Τερζής, ένας… πιστός στρατιώτης του Αρη, βρίσκεται και πάλι στην ίδια θέση. Η θητεία του Μπούργος κράτησε για έξι μήνες στον πάγκο των «κιτρινόμαυρων», από το βράδυ της Κυριακής ο Αργεντινός ενημερώθηκε πως δε θα συνεχίσει στην Ελλάδα και ο Τόλης Τερζής ετοιμάζεται να κάτσει και πάλι ως υπηρεσιακός.

Διαβάστε επίσης: Μασούρας: «Το ματς κρίθηκε από τα δύο πέναλτι που δεν μας δόθηκαν»

Η σύμπτωση; Ξανά σε ματς με τον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», αφού το classico της Θεσσαλονίκης είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Κυριακή.

Τερζής πράξη… πέμπτη, αφού πριν το ντέρμπι του περασμένου Φεβρουαρίου, ο Ελληνας προπονητής είχε κληθεί να αναλάβει την ομάδα άλλες τρεις φορές.

Για ένα ματς τον Νοέμβριο του 2018 πριν αναλάβει ο Σάββας Παντελίδης, για τέσσερα ματς τον Σεπτέμβριο του 2019 πριν έρθει ο Μίκαελ Ενινγκ και για ένα ματς τον Σεπτέμβριο του 2020 πριν τον Ακη Μάντζιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ