Ολυμπιακός: Επιβεβαιώνει και η Κοπεγχάγη για τη «βόμβα» Μπιέλ!

Οι Δανοί επιβεβαιώνουν τη μεταγραφή του 25χρονου Ισπανού μεσοεπιθετικού στον Ολυμπιακό!

Αντίστροφα για την ολοκλήρωση της σπουδαίας μεταγραφής του Πεπ Μπιέλ, μετράει πλέον ο Ολυμπιακός, με τους Δανούς μάλιστα να επιβεβαιώνουν τη συμφωνία των Πειραιωτών με την Κοπεγχάγη για τον 25χρονο Ισπανό μεσοεπιθετικό.

Όπως τονίζουν χαρακτηριστικά τα Μέσα στη Δανία, ο Ολυμπιακός θα δώσει 6 εκατ. ευρώ στην Κοπεγχάγη, ενώ συνολικά η μεταγραφή του Πεπ Μπιέλ θα ξεπεράσει τα 9 εκατ. ευρώ, με τον σύλλογο του Πειραιά να φέρνει στην Ελλάδα έναν πολύ σπουδαίο μεσοεπιθετικό, πραγματοποιώντας την ακριβότερη μεταγραφή του φετινού καλοκαιριού στη Super League.

Διαβάστε επίσης: «Ολυμπιακός για Τάσο Δώνη» (pic+vid)

Η Κοπεγχάγη, όπως τονίζουν χαρακτηριστικά τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό, από αυτά τα χρήματα θα δώσει το 10% στη Σαραγόσα, που είναι το ποσοστό μεταπώλησης στο οποίο είχαν συμφωνήσει οι δύο σύλλογοι το 2019, όταν ο Μπιέλ μετακόμισε στη Δανία.

Παράλληλα, οι Δανοί αναφέρονται και στο συμβόλαιο που θα υπογράψει ο 25χρονος στον Ολυμπιακό, το οποίο θα είναι τετραετές, με ετήσιες απολαβές κοντά στο 1 εκατ. ευρώ. Μια σπουδαία προσθήκη, που ανεβάζει επίπεδο το σύνολο του Κάρλος Κορμπεράν.

Ο Πεπ Μπιέλ ήταν βασικός και αναντικατάστατος φέτος στην Κοπεγχάγη και έρχεται στο μεγάλο λιμάνι, έχοντας ήδη αγωνιστεί σε 9 αναμετρήσεις, εκ των οποίων μάλιστα οι δύο ήταν απέναντι στην Τραμπζονσπόρ για τα προκριματικά του Champions League. Ο 25χρονος ήταν εξαιρετικός και στα δύο παιχνίδια και βοήθησε την Κοπεγχάγη να περάσει στους ομίλους του Champions League. Παράλληλα, έκανε σπουδαίες εμφανίσεις στο πρωτάθλημα Δανίας, όπου είχε 7 παιχνίδια, με 6  γκολ και 3 ασίστ, όντας το αστέρι της Κοπεγχάγης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από