«Ολυμπιακός για Τάσο Δώνη» (pic+vid)

«Ολυμπιακός για Τάσο Δώνη» (pic+vid)

Τι αναφέρουν στο εξωτερικό για τον Ολυμπιακό και τον 26χρονο επιθετικό.

Ο Ολυμπιακός κινείται δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι, για να ενισχυθεί με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που θα τον βοηθήσουν να πετύχει τους στόχους του, με τους Βρετανούς να γράφουν για τον Ιβάν Καβαλέιρο της Φούλαμ και τους Γάλλους για τον Ζορντάν Αμαβί.

Το βράδυ της Τρίτης (30/8) υπήρξε ένα ακόμα δημοσίευμα για τον Ολυμπιακό στη Γαλλία, το οποίο μπλέκει τους Ερυθρόλευκους με τον Τάσο Δώνη, ο οποίος αγωνίζεται στη Ρεμς. Ο 26χρονος αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις τις επίθεσης, προσφέροντας πολύτιμες λύσεις στον εκάστοτε προπονητή του. Ο διεθνής άσος (11 συμ. 1 γκολ με το εθνόσημο) έχει συμβόλαιο με τη Ρεμς μέχρι το καλοκαίρι του 2024, αλλά δεν υπολογίζεται από τον προπονητή του γαλλικού συλλόγου και ψάχνει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Τάσος Δώνης πέρσι πραγματοποίησε συνολικά 16 συμμετοχές με τη Ρεμς. Οι δύο από αυτές ήταν με τη δεύτερη ομάδα, με την οποία μάλιστα είχε και 1 γκολ. Συνολικά, με την πρώτη ομάδα του γαλλικού συλλόγου έχει παίξει σε 38 αναμετρήσεις, ενώ εκτός από τη Ρεμς έχει αγωνιστεί επίσης μεταξύ άλλων σε Φέλνο, Νις, Λουγκάνο και Στουτγκάρδη. Στην καριέρα του έχει αγωνιστεί σε 195 αναμετρήσεις, με 39 γκολ και 15 ασίστ.

Απομένει να φανεί εάν και κατά πόσο έχει βάση το συγκεκριμένο «τιτίβισμα», με τον Ολυμπιακό, όπως έχετε ενημερωθεί από to10.gr, να έχει σε περίοπτη θέση τη μεταγραφική του λίστα για τα άκρα το όνομα του Πορτογάλου εξτρέμ, Ιβάν Καβαλέιρο.

Δείτε εν δράσει τον Δώνη:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ