Ολυμπιακός: Στην προπόνηση ο Ρέτσος

Ολυμπιακός: Στην προπόνηση ο Ρέτσος

Ο διεθνής άσος βρέθηκε στου Ρέντη και προπονήθηκε με τα χρώματα του Ολυμπιακού, για πρώτη φορά μετά από πέντε χρόνια!

Στην Ελλάδα βρίσκεται από τα ξημερώματα της Δευτέρας (29/8) ο Παναγιώτης Ρέτσος, με τον 24χρονο κεντρικό αμυντικό μάλιστα σήμερα (30/8) να πηγαίνει στου Ρέντη και να πραγματοποιεί την πρώτη του προπόνηση με τα χρώματα του Ολυμπιακού, μετά από πέντε χρόνια!

Ο διεθνής σέντερ μπακ μετά την άφιξή του στην Ελλάδα πέρασε από όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε το συμβόλαιό του, ενώ αύριο αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα η μεγάλη επιστροφή, με τη σχετική ανακοίνωση της πειραϊκής ΠΑΕ.

Διαβάστε επίσης: «Ολυμπιακός για Τάσο Δώνη» (pic+vid)

Ο Παναγιώτης Ρέτσος ήρθε στην Αθήνα έχοντας αγωνιστεί στα δύο πρώτα ματς της Ελλάς Βερόνα στη φετινή Serie A, με τον 24χρονο να καταγράφει συνολικά 121 λεπτά. Από αυτά τα 31 ήταν στην πρεμιέρα με την Νάπολι και τα 90 στο παιχνίδι με την Μπολόνια. Ωστόσο, η επιθυμία του να γυρίσει στον Ολυμπιακό ήταν τόσο μεγάλη, που έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να ολοκληρωθεί η επιστροφή του στο μεγάλο λιμάνι και τους Πειραιώτες.

Σήμερα, ο διεθνής άσος βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και ακολούθησε μέρος του προγράμματος, με τον 24χρονο μπακ να μετράει πλέον αντίστροφα για την επανεμφάνισή του με τον Δαφνοστεφανωμένο Εφηβο στο στήθος.

Η επιστροφή του Ρέτσου στον Ολυμπιακό δυναμώνει τους Ερυθρόλευκους στο κέντρο της άμυνας, με τον διεθνή άσο να επιστρέψει στον Πειραιά έχοντας αγωνιστεί στα από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης (Γερμανία, Ιταλία, Γαλλία) και έχοντας μαζέψει πολύτιμες εμπειρίες, που θα βοηθήσουν τους πρωταθλητές στις δύσκολες και συνεχόμενες αναμετρήσεις που έχουν μπροστά τους σε Ελλάδα και Europa League το επόμενο διάστημα.

Ο Ρέτσος αγωνίστηκε στη Bundesliga με την Μπάγερ Λεβερκούζεν, η οποία τον απέκτησε από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2017 (43 συμ. 1 γκολ, 3 ασίστ), στη Ligue 1 με τη Σεντ Ετιέν (4 συμ.) και στη Serie A με την Ελλάς Βερόνα (7 συμ.), ενώ πέρασε επίσης ως δανεικός από την Αγγλία και την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, με την οποία αγωνίστηκε στο αγγλικό Κύπελλο (σ.σ δεν αγωνίστηκε στην Premier Leage).  Πλέον, επέστρεψε στο μεγάλο λιμάνι και τον Ολυμπιακό, με τον οποίο είχε 40 συμμετοχές, πριν αποχωρήσει πριν από πέντε χρόνια με προορισμό τη Γερμανία. Επέστρεψε με στόχο να δώσει λύσεις στον Κορμπεράν και να βοηθήσει τους Πειραιώτες να πετύχουν τους στόχους τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ