Ανάβει το… φυτίλι σε «βόμβα» 9 εκατ. ευρώ ο Ολυμπιακός: Μια ανάσα από τον Μπιέλ

Ανάβει το… φυτίλι σε «βόμβα» 9 εκατ. ευρώ ο Ολυμπιακός: Μια ανάσα από τον Μπιέλ

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται μια… ανάσα από την απόκτηση του 25χρονου Ισπανού μεσοεπιθετικού, Πεπ Μπιέλ – Σπουδαία κίνηση, με τους Ερυθρόλευκους να ενεργοποιούν τη «βόμβα» των 9 εκατ. ευρώ!

Ετοιμος να πραγματοποιήσει μια πολύ σπουδαία μεταγραφή είναι ο Ολυμπιακός, με τους Ερυθρόλευκους να βρίσκονται πλέον μια… ανάσα από την απόκτηση του 25χρονου Ισπανού μεσοεπιθετικού της Κοπεγχάγης, Πεπ Μπιέλ.

Μια μεταγραφή, που αναμένεται να ξεπεράσει τα 9 εκατ. ευρώ, με τον Ολυμπιακό να φέρνει στην Ελλάδα τον Ισπανό, που αγωνιζόταν από το 2019 στην Κοπεγχάγη και ήταν βασικό στέλεχος της σκανδιναβικής ομάδας, πραγματοποιώντας συνολικά 128 συμμετοχές, με 32 γκολ και 28 ασίστ.

Διαβάστε επίσης: Καμαρά: «Ευχαριστώ Ολυμπιακέ – Με φροντίσατε σαν παιδί σας» (pic)

Ενας ποδοσφαιριστής με εξαιρετική τεχνική κατάρτιση, που μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως 10άρι όσο και ως εξτρέμ, προσφέροντας πολύτιμες λύσεις στον εκάστοτε προπονητή του και βοηθώντας τα μέγιστα την ομάδα του στο επιθετικό κομμάτι. Ενας μεσοεπιθετικός πολύ υψηλού επιπέδου, που αναμφίβολα θα κάνει τη διαφορά στη μεσοεπιθετική γραμμή του Ολυμπιακού, με τους Πειραιώτες να προσθέτουν στη μηχανή τους έναν ικανότατο ποδοσφαιριστή, που μάλιστα είναι πανέτοιμος να αγωνιστεί.

Ο Πεπ Μπιέλ ήταν βασικός και αναντικατάστατος φέτος στην Κοπεγχάγη και έρχεται στο μεγάλο λιμάνι, έχοντας ήδη αγωνιστεί σε 9 αναμετρήσεις, εκ των οποίων μάλιστα οι δύο ήταν απέναντι στην Τραμπζονσπόρ για τα προκριματικά του Champions League. Ο 25χρονος ήταν εξαιρετικός και στα δύο παιχνίδια και βοήθησε την Κοπεγχάγη να περάσει στους ομίλους του Champions League.

Παράλληλα, έκανε σπουδαίες εμφανίσεις στο πρωτάθλημα Δανίας, όπου είχε 7 παιχνίδια, με 6  γκολ και 3 ασίστ, όντας το αστέρι της ομάδας, με τον ερχομό του στην Ελλάδα να ανεβάζει κατακόρυφα τον Ολυμπιακό και να κάνει τον Κορμπεράν να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση. Μια πολύ σπουδαία προσθήκη για τους Ερυθρόλευκους και μια μεταγραφή που θα ξεπεράσει τα 9 εκατ. ευρώ, δείγμα της ποιότητας του Πεπ Μπιέλ.

Πριν μετακομίσει στη Δανία το καλοκαίρι του 2019, ο Ισπανός αγωνιζόταν στην πατρίδα του και συγκεκριμένα στη Σαραγόσα, με την οποία είχε 24 συμμετοχές, με 6 γκολ και 4 ασίστ. Η μεταγραφή του από την ισπανική ομάδα στην Κοπεγχάγη κόστισε 5 εκατ. ευρώ, με την αξία του να… εκτοξεύεται τα τελευταία χρόνια, χαρακτηριστικό της βελτίωσης και της ποιότητας του 25χρονου μέσου, που έρχεται στον Ολυμπιακό για να κάνει τη διαφορά.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Πεπ Μπιέλ πέρσι αγωνίστηκε και στα δύο παιχνίδια που έδωσε η Κοπεγχάγη με τον ΠΑΟΚ στο Europa Conference League και μάλιστα σκόραρε και στις δύο αναμετρήσεις, ενώ συνολικά είχε 18 γκολ και 15 ασίστ σε 47 παιχνίδια. Μια μεταγραφή από το πάνω ράφι, με τον Ολυμπιακό να ενεργοποιεί τη «βόμβα» των 9 εκατ. ευρώ και να ολοκληρώνει άμεσα μια σπουδαία προσθήκη, που ανεβάζει επίπεδο την ομάδα του Κάρλος Κορμπεράν, ενόψει των δύσκολων και συνεχόμενων αναμετρήσεων, που έχει μπροστά του σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Δείτε τον εν δράσει:

Και την επιβεβαίωση από το εξωτερικό για τη σπουδαία μεταγραφή του Ολυμπιακού:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ