Κινείται για επιθετικό η ΑΕΚ – Ενδιαφέρον για Φαν Βέερτ

Κινείται για επιθετικό η ΑΕΚ – Ενδιαφέρον για Φαν Βέερτ

Η ΑΕΚ φουλάρει για την απόκτηση ενός επιθετικού και ένας από τους παίκτες που εξετάζουν οι άνθρωποι της Ένωσης είναι και ο Τομ Φαν Βέερτ του Βόλου.

Η ΑΕΚ μετά την ήττα από τον Βόλο στη Ριζούπολη ψάχνεται στην αγορά προκειμένου να ενισχυθεί πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού.

Στην Ένωση θεωρούν ειλημμένη την απόφαση για την απόκτηση ενός σέντερ φορ που θα πλαισιώσει τον Σέρχιο Αραούχο και υπό προϋποθέσεις και τον Λιβάι Γκαρσία και ο Ματίας Αλμέιδα έχει φτιάξει μια λίστα μαζί με τους συνεργάτες του.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που αρέσει στους ανθρώπους των κιτρινόμαυρων και είναι πολύ ψηλά στη λίστα είναι και ο Τομ Φαν Βέερτ που αγωνίζεται στον Βόλο.

Ο Ολλανδός επιθετικός έχει δείξει από την περσινή σεζόν τα διαπιστευτήρια του με τη φανέλα της ομάδας της Μαγνησίας, με τον Αλμέιδα να έχει δώσει το πράσινο φως να κινηθεί η ΑΕΚ για την απόκτηση του αν δεν βρεθεί κάποιος νεότερος με τη λίστα της Ένωσης να περιλαμβάνει έξι ποδοσφαιριστές.

Ο Φαν Βέερτ έχει μεγάλη έφεση στο σκοράρισμα κάτι που έχει δείξει εδώ και 1 χρόνο, αφού μετράει 18 τέρματα και 3 ασίστ με τον Βόλο. Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως η ΑΕΚ φέρεται να έχει ήδη πλησιάσει τον Βόλο και τον Αχιλλέα Μπέο για να μάθει τις προθέσεις του, με τον ιδιοκτήτη της ομάδας της Μαγνησίας να ζητάει ένα ποσό που αγγίζει το 1 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ