Mundo Deportivo: «Ρώτησε για Μπρέιθγουεϊτ η ΑΕΚ» – Διαψεύδει η Ένωση

Mundo Deportivo: «Ρώτησε για Μπρέιθγουεϊτ η ΑΕΚ» – Διαψεύδει η Ένωση

Δημοσίευμα της «Mundo Deportivo» αναφέρει πως η ΑΕΚ έκανε κρούση στην Μπαρτσελόνα για τον Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ, με την Ένωση ωστόσο να διαψεύδει ότι ασχολήθηκε με τον Δανό.

Η ΑΕΚ έχει αποφασίσει να κινηθεί για επιθετικό που θα δύναται να πάρει φανέλα βασικού και σύμφωνα με δημοσίευμα της «Mundo Deportivo» η Ένωση έκανε κρούση στην Μπαρτσελόνα για τον Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ. Ο Δανός δεν υπολογίζεται από τον Τσάβι και οι Καταλανοί θέλουν να ξεφορτωθούν το συμβόλαιό του το οποίο λήγει το 2024.

Όπως αναφέρει το ισπανικό ρεπορτάζ, η ΑΕΚ προσέγγισε το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή και την Μπαρτσελόνα για να διαπιστώσει αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για μία τέτοια κίνηση. Τονίζεται επίσης πως στην Ελλάδα οι μεταγραφές τελειώνουν στις 15 Σεπτεμβρίου, κάτι που σημαίνει πως δεν αποτελεί επείγον θέμα για τους «κιτρινόμαυρους» η απόκτηση επιθετικού.

Διαβάστε επίσης: Ανακοίνωσε τον Καμαρά η Ρόμα (pics & vids)

Από την ΑΕΚ πάντως τόνιζαν πως δεν υπάρχει τίποτα με τον Μπρέιθγουεϊτ και πως δεν έχουν ασχοληθεί με την περίπτωσή του. Για την ιστορία πάντως, η Μπάρτσα απέκτησε τον Δανό άσο το 2020 από τη Λεγανές αντί 18.000.000 ευρώ και σε 58 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, ο 31χρονος επιθετικός έχει καταγράψει δέκα γκολ και πέντε ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ