«Μια ανάσα από την Τραμπζονσπόρ ο Μασούρας»

«Μια ανάσα από την Τραμπζονσπόρ ο Μασούρας»

Ο Γιώργος Μασούρας φέρεται να είναι πολύ κοντά στη μεταγραφή του στην Τραμπζονσπόρ, σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα τούρκικα ΜΜΕ.

Η Τραμπζονσπόρ είναι όλο και πιο κοντά στην απόκτηση του Γιώργου Μασούρα, όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ στην Τουρκία τις τελευταίες ώρες. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός αποτελεί τον μεγάλο μεταγραφικό στόχο της πρωταθλήτριας στη γειτονική χώρα και σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα είναι μια ανάσα από τη συμφωνία!

Τόσο η «Fanatik», αλλά και η «Fotomac» και όχι μόνο κάνουν λόγο για συνεχείς επαφές της Τραμπζονσπόρ με τον Ολυμπιακό για τον Μασούρα και θεωρούν ότι θα έχει θετική κατάληξη η υπόθεση και ο διεθνής μεσοεπιθετικός θα μεγαλώσει την ελληνική «παροικία» στην Τραπεζούντα.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως το «ntvspor», τονίζει ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας φαίνεται πως έκαναν αποδεκτή την πρόταση του τουρκικού συλλόγου, κάτι το οποίο ήταν το τελευταίο εμπόδιο για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Ακόμη οι Τούρκοι αναφέρουν ότι το deal θα κλείσει σε ένα ποσό πάνω από τα 4.5-5 εκατ. ευρώ, ενώ έγινε λόγος και για επικοινωνία ανάμεσα σε Μπακασέτα και Μασούρα, ώστε να πείσει ο πρώτος άσος των Πειραιωτών για να γίνουν συμπαίκτες στην Τραμπζονσπόρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ