Άρης: Παρουσία Καρυπίδη η προπόνηση πριν τον ΠΑΟΚ

Άρης: Παρουσία Καρυπίδη η προπόνηση πριν τον ΠΑΟΚ

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης, βρέθηκε στην προπόνηση της ομάδας ενόψει του ντέρμπι απέναντι στον ΠΑΟΚ και έδωσε το σύνθημα της νίκης.

Ο Άρης προετοιμάζεται για το ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, ενώ «τρέχουν» και οι εξελίξεις αναφορικά με τον καινούριο προπονητή της ομάδας, μετά την ήττα από το Λεβαδειακό και την απομάκρυνση του Χερμάν Μπούργος.

Ο ισχυρός άνδρας των «κίτρινων» βρέθηκε στο «Δασυγένειο» προπονητικό κέντρο όπου και μίλησε με τους ποδοσφαιριστές από τους οποίους ζήτησε να είναι συγκεντρωμένοι μόνο στο επερχόμενο ντέρμπι (4/9, 21:30).

Διαβάστε επίσης: Τα καλύτερα deals της Deadline day: Από τον Ομπαμεγιάνγκ και τον Αλόνσο μέχρι τους Μπεγιερίν και Ζακάρια

Συγκεκριμένα τους είπε:

«Δεν θέλω να έχετε στο μυαλό σας τίποτα άλλο εκτός από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Πρέπει να βγάλετε αντίδραση μετά το Αγρίνιο και θέλω να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας για να κερδίσετε. Δείξτε την πραγματική σας αξία», ανέφερε μεταξύ άλλων για το απαιτητικό παιχνίδι στο «Κλ. Βικελίδης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ