Παναθηναϊκός: Χωρίς Χουάνκαρ και Μπερνάρντ κόντρα στον Λεβαδειακό (pic)

Παναθηναϊκός: Χωρίς Χουάνκαρ και Μπερνάρντ κόντρα στον Λεβαδειακό (pic)

Εκτός αποστολής του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση απέναντι στον Λεβαδειακό, έμεινε ο Χουάνκαρ που αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στο δικέφαλο, ενώ ατομικό πρόγραμμα συνεχίζει ο Μπερνάρντ.

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει το Λεβαδειακό στη Λεωφόρο, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, με σκοπό να πάρει τη νίκη και να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας, στην οποία δεν συμπεριλαμβάνονται οι Χουάνκαρ, Μπερνάρντ, και Σένκεφελντ.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» δεν υπολογίζει ακόμα τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό, ο οποίος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων, όπως και ο Σένκεφελντ, ενώ από την άλλη κανονικά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο Χόρντουρ Μάγκνουσον που προπονήθηκε τις τελευταίες ημέρες.

Διαβάστε επίσης: Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ανακοίνωσε sold out στα εισιτήρια διαρκείας

Στη σημερινή (2/9) προπόνηση οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, ενώ ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στις στατικές φάσεις και στα τελειώματα.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού:

Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Γκάνεα, Σάντσες, Τσέριν, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Μάγκνουσον, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Σαβιέρ, Βέρμπιτς, Φρόκου, Καμπετσής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ