ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Παγκόσμια «βόμβα» – Ο Μαρσέλο υπέγραψε στον Ολυμπιακό!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Παγκόσμια «βόμβα» – Ο Μαρσέλο υπέγραψε στον Ολυμπιακό!

Σύμφωνα με πληροφορίες που συγκέντρωσε to10.gr, ο μεγάλος Μαρσέλο είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού για 1+1 χρόνια!

Ο Ολυμπιακός προκαλεί σεισμό σε όλο τον πλανήτη. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του to10.gr, οι Ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν μία από τις σημαντικότερες μεταγραφές στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Καθώς ο θρύλος Μαρσέλο Βιέιρα ντα Σίλβα Τζούνιορ, είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής των πρωταθλητών Ελλάδος.

Οι πληροφορίες είναι απολύτως επιβεβαιωμένες και αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός πήρε πριν από λίγη ώρα την υπογραφή του Μαρσέλο και ο Βραζιλιάνος πρώην αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης και της Εθνικής Βραζιλίας, έρχεται στην Ελλάδα, με σκοπό να ενταχθεί στις προπονήσεις των Πειραιωτών και να τους βοηθήσει στις υποχρεώσεις τους, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Οπως αναφέρει το αποκλειστικό ρεπορτάζ του to10.gr, ο Ολυμπιακός και ο Μαρσέλο ολοκλήρωσαν τις διαπραγματεύσεις μέσα σε λίγες ώρες και πριν από λίγο η μεταγραφή ολοκληρώθηκε. Με τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ να υπογράφει συμβόλαιο για 1+1 χρόνια. Με κάθε επισημότητα, λοιπόν, η μεταγραφή. Ολοκληρώθηκε. Ο Μαρσέλο, είναι ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού!

Ο Ολυμπιακός έβαλε στο ρόστερ του έναν από τους κορυφαίους αριστερούς μπακ στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Και παράλληλα προκάλεσε έξαψη στους οπαδούς του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ