Ταουσιάνης: «Βάλαμε δύσκολα στον Παναθηναϊκό» (vid)

Ταουσιάνης: «Βάλαμε δύσκολα στον Παναθηναϊκό» (vid)

O προπονητής του Λεβαδειακού Γιάννης Ταουσιάνης θεωρεί πως οι παίκτες του προβλημάτισαν τον Παναθηναϊκό αλλά η ομάδα του θέλει αρκετή δουλειά ακόμα

Μετά το τέλος του ματς με τον Παναθηναϊκού ο προπονητής του Λεβαδειακού Γιάννης Ταουσιάνης έκανε δηλώσεις για την εμφάνιση της ομάδας του.

Τόνισε πως οι παίκτες του βάλανε δύσκολα στους παίκτες του Παναθηναϊκού αλλά πρέπει να βελτιωθεί η ομάδα του πολύ στο επιθετικό κομμάτι.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός: Βραβεύτηκαν Λιβαθηνός, Καλιτζάκης, Καρούλιας και Μαυρίδης (vid)

Αναλυτικά είπε:

«Στο πρώτο μέρος βρεθήκαμε γρήγορα πίσω στο σκορ από μία φάση που δείξαμε έλλειψη συγκέντρωσης. Δεν ήμασταν τόσο ανταγωνιστικοί όσο θέλαμε. Είχαμε πρόβλημα στην πίεση του Παναθηναϊκού. Ακόμα και στο διάστημα που ελέγξαμε, δεν μπορέσαμε να γίνουμε απειλητικοί.

Στο δεύτερο ήμασταν όπως θέλουμε να είμαστε, βάλαμε δύσκολα στον Παναθηναϊκό, αλλά παρά την προσπάθεια δεν πήραμε κάτι. Στα τρία αυτά παιχνίδια έχουμε αρκετά καλά διαστήματα, μπορούμε να δηλώνουμε ευχαριστημένοι, αλλά αυτή η καλή εικόνα πρέπει να μετουσιωθεί. Μας λείπει επιπλέον δουλειά στο επιθετικό τρίτο που έχει να κάνει και με πνευματικές παραμέτρους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ